Kuruluş Osman Burak Özçivit ne kadar kazanıyor?

Burak Özçivit, kuruluş osman dizisi bölüm başına ne kadar para alacak?
Burak Özçivit, kuruluş osman dizisi bölüm başına ne kadar para alacak?

Senaryosu Osmanlı imparatorluğunun kuruluş dönemini oluşturan Kuruluş Osman televizyon dizisi henüz yayına girmeden çok fazla ilgi çekti. Dizi ile ilgili olarak en fazla merak edilen konular arasında Kuruluş Osman Burak Özçivit Ne Kadar Kazanıyor sorusu oldu.

Bu sorunun bu kadar fazla merak uyandırma nedeni Burak Özçivit’in dizinin ana karakteri olan Osman Gazi’yi canlandırması olarak tahmin edilmekte. Kuruluş Osman Burak Özçivit bölüm başı ne kadar kazanıyor konusunda ayrıntılara girmeden önce bu dizinin Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olması.

Bilindiği gibi Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlandığı süre içinde daima reyting sıralama listelerinde ilk sırada bulunuyordu. Yapımcıların merak ettiği bir konu olan Kuruluş Osman dizisinin de aynı Diriliş Ertuğrul gibi reytinglerde başarılı olup olamayacağı konusu.

Kuruluş Osman Burak Özçivit Ne Kadar Kazanıyor konusunda yapılan açıklamalar bölüm başına 325.000 TL kazanacağı şeklinde. Dizideki ana karakteri canlandıran Burak Özçivit’in daha önce rol aldığı dizilerden de yüksek rakamlar aldığı biliniyordu. Dizi ile alakalı daha fazla haber, son dakika gelişmeleri okumak için kuruluş osman dizisi bağlantısına tıklayın.

Oyuncunun iyi bir aile babası olması kariyerini güçlendiren en önemli etkenlerden biri. Ayrıca en son oyuncu kadrosunda yer aldığı Kara Sevda dizisinden bu yana rol yeteneğinin gelişmesi Kuruluş Osman Burak Özçivit ne kadar para kazanıyor sorusunun ana merak kaynağı olmasını sağlamıştır. Kuruluş Osman dizisinin tarihi değerleri yeniden canlandırması sebebiyle büyük önem taşıdığını söylemek yanlış olmaz.

Burak Özçivit bazı reklam filmlerinde de rol aldı. Rol aldığı her yapımdan iyi ücretler alan oyuncu Dubai şeyhinin şirketi için çeşitli reklamlarda rol aldı. Kuruluş Osman Burak Özçivit Ne Kazanıyor sorusu için kaynak olabilecek bu reklam filmi için iki günlük sürede çekimler tamamlanmıştır ve oyuncu toplamda 5 milyon TL gibi yüksek sayılabilecek bir para kazanmıştır.

Burak Özçivit, kuruluş osman oyuncuları
Burak Özçivit, kuruluş osman oyuncuları

Burak Özçivit oynayacağı Osman Gazi rolünün hakkını verebilmek için 1 yıl boyunca binilik eğitimi ve kılıç dersleri almıştır. Bu eğitimleri almasının ana nedeni dizide canlandırdığı karakteri canlandırma sırasında karşılaşabileceği zorlukları kolayca atlatabilmektir. Diziden beklenenlerin oldukça yüksek olduğunu belirtebiliriz çünkü devam niteliği taşımakta.

Recep Uysal / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kuruluş Osman Burak Özçivit ne kadar kazanıyor?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!