Yıldız Tilbe’nin Ayasofya paylaşımı rekor beğeni aldı

Yıldız Tilbe ayasofya haberleri
Yıldız Tilbe ayasofya haberleri

Ayasofya’nın camiye dönüşmesi ile alakalı alınan karar resmi gazetede yayınlandı. Yeniden ibadete açılan Ayasofya ile alakalı Twitter ve diğer sosyal medya sitelerinde yüz binlerce paylaşım, yorum yapıldı.

Konuyla alakalı birçok ünlü yorumlarını paylaşırken en çok beğenilen paylaşımlardan biri de Yıldız Tilbe’nin yaptığı ayasofya paylaşımı oldu. Ünlü şarkıcı “Allah devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe Ayasofya
Yıldız Tilbe Ayasofya

Danıştay 10. Dairesi tarafından alınan kararın Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla birlikte 24 Temmuz 2020’de Ayasofya’da cuma namazı kılınabilecektir. Halıların ve iç düzenlemelerin 2 hafta içerisinde bitmesi planlanmaktadır.

Yıldız Tilbe'nin Ayasofya paylaşımı rekor kırdı!
Yıldız Tilbe’nin Ayasofya paylaşımı rekor kırdı!

Yıldız Tilbe yaptığı paylaşımda Ayasofya’nın yeniden cami olarak ibadete açılmasından mutlu olduğunu söyleyerek devletimize ve milletimize iyi dileklerini ifade etti.

Ayasofya açıldı. Teşekkür ederiz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Fatih Sultan Mehmet’in ruhu huzura ermiştir. Allah’ın sonsuz rahmeti bütün Osmanlı hükümdarlarının üzerine olsun. Hepsine aşığım.

Yıldız Tilbe Twitter paylaşımlarında Ayasofya’nın yeniden sahibine kavuştuğunu “Mal sahibine döndü, hak yerini buldu” sözleri ile dile getirdi. Fatih’ten önce oranın Bizans’a ait bir ibadethane olduğunu, Fatih’ten sonra camiye döndüğünü belirten Tilbe Ayasofya’nın her dinde ibadethane olduğunu bizde ise camii olduğunu söyledi.

Murat Kaplan / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Yıldız Tilbe’nin Ayasofya paylaşımı rekor beğeni aldı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!