Twitter ücretli üyelik sistemi için yeniden çalışmalara başladı

Twitter ücretli üyelik işletmeler için
Twitter ücretli üyelik işletmeler için

Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok firma olumsuz yönde etkilendi, etkilenmeye devam ediyor. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok yerinde milyar dolarlık şirketler iflas erteleme başvurusunda bulunurken bazıları da kendi yağlarında kavrulmaya, olayı en az hasarla atlatmaya çalışıyor.

Yatırımcılar mutlu değil

Özellikle Donald Trump’ın Twitter’a karşı söylediği sözler sonrasında Twitter yatırımcı bulma noktasında sıkıntı yaşıyor. Bu da hisse değeri $35.33 (11 Temmuz 2020) olan şirket için büyük problemdir. En son 2017 yılında ücretli üyelik sistemi çalışmaları yapan şirket yaptırdığı anket sonrasında beklediği sonucu alamayınca, projeden vazgeçti.

Geçtiğimiz gün New York’ta yeni bir model üzerinde çalışacak bir departman kurdu. Projeye “Gryphon” adı verilirken konuyla alakalı New York şubesinde çalışacak çalışma arkadaşları aradıklarını da paylaştıkları ilanda dile getirdiler.

Twitter konuyla alakalı açıklama yaptı

Twitter, konuyla alakalı yaptığı açıklamada böyle bir şeyin olmayacağını, iş ilanıyla alakalı da başka özellikler denedikleri o nedenle ilanı verdiklerini söyledi.

Eğer böyle bir uygulama hayata geçirilirse herkesi değil, sadece iş yeri sahiplerini ilgilendirecektir. İşletmeleri ilgilendirecek olan bu uygulama hayata geçirilerek, firmaların reklamlarının daha çok kişiye ulaşması sağlanabilir. Bunun içinde firmaların aylık belirli bir ücret ödemeleri gerekebilir.

Salih Yıldız / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Twitter ücretli üyelik sistemi için yeniden çalışmalara başladı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!