Fabrika sağlık ice therapy tüy dökücü krem yorumları

ice therapy kullananlar
ice therapy kullananlar

Fabrika Sağlık ürünleri arasında en popüler olan, oldukça etkili ve faydalı bir ürün olan ice therapy tüy dökücü krem ile alakalı bu haberde insanlar ice therapy yorumları & şikayetleri paylaşıyorlar.  Çoğu kimse ice terapi olarak da biliyor. Eczanelerde satışı yapılan bu ürünü bazı aktarlardan da temin edebiliyorsunuz.

Ice therapy tüy dökücü nedir?

Tüy dökücü bir ürün olan ice therapy, derinizin üstüne rahat sürülebilen soğuk bir his veren, tüyleri kökten kaldırarak uzun süreli pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Lütfen bunun bir tüy dökücü olduğunu, lazer epilasyon görevi görmeyeceğini unutmayınız.

Ice therapy tüy dökücü krem sayesinde ağda yaparken duyduğunuz ağrıları duymayacaksınız. Yalnız sizi bir konuda uyarmak istiyoruz. Eğer hassas bir cildiniz varsa veya bu ürünün içerisinde bulunan madelere karşı alerjiniz varsa kullanmayınız.

Google’a ice therapy şikayetleri diye yazdığınızda karşınıza çıkan sitelerde paylaşılan görselleri incelediğimizde derinin kızardığını, değişik reaksiyonların olduğunu görüyoruz. Elbette bu herkeste aynı etkiyi göstereği anlamına gelmiyor.

Yani binlerce kişinin kullandığı bu ürün ile alakalı yapılan yorumları değerlendirdiğinizde çok düşük bir yüzdeliğe denk geliyor. Geçtiğimiz gün şahsen kullandığım tüy dökücü ile tüyleri kökünden kazıdı. Biraz siyah noktalar kalıyor ama o da büyük problem değil bence. Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Ice therapy tüy dökücü kullananlar

ice therapy tüz dökücü
ice therapy tüz dökücü

Lütfen cildinizi temizledikten sonra güneşe çıkmayın bir müddet. Eğer daha önce traş etmişseniz veya ağda yapmışsanız da kullanmazsanız iyi olur. Eğer gözünüze istemeyerek, yanlışlıkla bulaştıysa bol su ile yıkamayı ihmal etmeyiniz.

Bunların dışında söyleyeceklerim bu kadar olup sözü size bırakmak istiyorum. Sizler de ice therapy kullananlar başlıklı bu haberimizde – dilerseniz – ürün ile alakalı yorumları & şikayetleri diğer kullanıcılar ile paylaşarak, onlara yardımcı olabilirsiniz.

Zeynep Kaplan / www.jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Fabrika sağlık ice therapy tüy dökücü krem yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!