Deliha 2 filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Tüm detayları

deliha 2 oyuncuları
deliha 2 oyuncuları

İlk çıkan Deliha filmi birçok izleyici tarafından oldukça beğenilmişti. Bunca reytingten sonra filmin 2. Filme hazırlanan film ekibi birçok bilgiyi izleyicilere sundu. Deliha 2 filmi hakkındaki tüm detaylar…

Bildiği üzere Deliha 2 Filmi yakın bir zamanda izleyicisi ile buluşmayı hedefliyor. Bunun yanı sıra filmin senaryosunu Gupse Özay’ın yazdığı bu film büyük bir heyecanla izleyiciler tarafından bekleniyor. Peki film hakkında neler biliyoruz?

Yeni çıkacak Deliha 2’nin oyuncuları kimler? Deliha 2 Konusu Nedir? Film hakkındaki birçok konu merak ediliyor. Öte yandan film, TV izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Tür olarak komedi filmi olan Deliha 2’nin başrolünde Gupse Özay bulunuyor.

Deliha 2 Film Oyuncuları

Gupse Özay, deliha 2 oyuncu kadrosu
Gupse Özay, deliha 2 oyuncu kadrosu

Deliha 2 Filminin, yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenen Gupse Özay’ın bu filmi 11 Ocak 2018 yılında sinemalarda izleyicilerle buluşmuştu. Filmin türünün komedi ve romantik komedi olduğunu biliyoruz.

Gupse Özay Eda Çelik
Ali Çelik Derya Alabora
Esin Eden Hülya Duyar
Hülya Duyar Aksel Bonfil
Mert Öner Fatih Özkan
Özlem Akınözü Mehmet Er
Şeyma Gökşenli Caner Alkaya
Ali Atlan Hüseyin Elçi
Erol Serçe Betal Özay

Filmin Başrolünü Gupse Özay oluşturuyor. Filmdeki ismi ise Deliha Zeliha. Bunun yanı sıra filmin diğer oyuncuları hakkında eklemek istedikleriniz olursa lütfen yorum alanından belirtiniz.

Deliha 2 Filminin Konusu Nedir?

Deliha 2 oyuncu kadrosu: Derya alabora, anıl çelik, eda çelik ve dahası
Deliha 2 oyuncu kadrosu: Derya alabora, anıl çelik, eda çelik ve dahası

Deliha 2 filmi oldukça başarılı komedi filmlerinden birisidir diyebiliriz. Bunun yanında film eğlenceli dakikalar adına birçok şey sunabilmektedir.

Başarılı kadrosu ve başarılı senaryosu ile sizleri adeta filme kilitleyecek, eğlenceli dakikalar sunacak. Deliha 2 filminin ana konusu aslında sürükleyici bir hikayeye sahip.

Aşk hayatında istediği şeylere ulaşamayan Deliha, pusulayı kariyerine odaklıyor. Bu yönde yaşadığı maceraları konu alan Deliha, temiz kalpli ama bunun yanında bir o kadar da deli bir karakter diyebiliriz.

Sürekli başına dert açan ve dertlerine çözüm arayan bu karakter bir yandan da aşk hayatını şekillendirmeye çalışıyor. Öte yandan gittiği her iş görüşmesinde hayal kırıklığına uğrasa da işler aslında göründüğü gibi olmaya biliyor.

Bunun yanı sıra Zeliha herşeyin iyi olacağını umarak yoluna devam ediyor ve şansı bir gün dönüyor. Deliha 2 filmi konusu hakkında düşüncelerinizi yorum alanından paylaşabilirsiniz.

Murat Kaplan / www.jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Deliha 2 filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Tüm detayları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!