Bakanlık açıkladı: Tıbbi yardım uçağı Venezuela’ya indi!

Türkiye yardım uçağı venezuela
Türkiye yardım uçağı venezuela

Milli Savunma Bakanlığı, bugün twitter üzerinden yaptığı bir duyuru ile Türkiye’den koronavirüs pandemisi sürecinde ihtiyaç sahibi ülkelere gönderilen yardımlardan bir tanesinin daha yerine ulaştığı ifade edildi. Turkish Airforce 18-0094 askeri kargo uçağı ile yardımlar gerçekleşti.

Yapılan açıklamada tıbbi yardımları taşıyan uçaklarımızdan bir tanesinin Venezuela’ya iniş yaptığı ve uçağımızın Venezuela dışişleri bakanı ile birlikte büyükelçimiz Şevki Mütevellioğlu tarafından karşılandığı ifade edildi.

#COVID19 ile mücadelede kullanılacak tıbbi yardım malzemelerini taşıyan uçağımız Venezuella’ya indi. Uçağımızı Venezuella Dışişleri Bakanı Jorge Arreazave ve Büyükelçimiz Şevki Mütevellioğlu karşıladı. #MSB #TSK

Yardım malzemelerinin yerine ulaşmasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yazmış olduğu mektup da Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro’ya iletildi. Öte yandan tıbbi malzemelerin teslim edildiği esnada cumhurbaşkanı yardımcısı D. Rodriguez ise video konferans ile törene katılarak, teşekkür etti.

Yardım malzemeleriyle birlikte Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Venezuela Cumhurbaşkanı Sn. Nicolas Maduro’ya yazdıkları mektup da yetkililere teslim edildi. Venezuela Cumhurbaşkanı Yrd. D. Rodriguez de video konferans yöntemiyle malzemelerin teslim törenine katıldı.
Osman Yıldız  / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bakanlık açıkladı: Tıbbi yardım uçağı Venezuela’ya indi!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!