Gençliğim eyvah dizisinin oyuncuları gerçekte kim? İşte detaylar..

Gençliğim eyvah oyuncuları
Gençliğim eyvah oyuncuları

Gençliğim eyvah oyuncuları – İlk bölümüyle izleyicileri kendisine kilitlemeyi başaran ATV’nin yeni dizilerinden birisi olan Gençliğim Eyvah dizisi, oldukça komik ve eğlenceli sahneleriyle izleyicilerin ilgisini büyük ölçüde çekti.

Yeni çıkan dizinin yayınlanmasından sonra Gençliğim Eyvah oyuncuları birçok izleyici merak ediyor. Bir o kadar başarılı oyunculuklarını sergileyen dizinin oyuncuları, dizi içerisinde izleyicilerin yüzünü güldürmeyi başarmış durumda.

Uzunca bir süredir yeni bir dizi beklenen televizyon ekranlarına adeta bir ışık gibi gelen ATV’nin eğlenceli yapımı Gençliğim Eyvah Dizisi, izleyicileri kahkahaya boğdu.

Gençliğim eyvah cengiz bozkurt
Gençliğim eyvah cengiz bozkurt

Gençliğim Eyvah dizisinin kısa bir sürede bu kadar popüler olmasıyla birlikte dizi oyuncuları oldukça merak konusu oldu. Peki Gençliğim Eyvah Dizisinin Oyuncuları kimlerdir?

GENÇLİĞİM EYVAH OYUNCULARI

LEVENT ÜLGEN CENGİZ BOZKURT
GÜNAY KARACAOĞLU ULVİYE KARACA
BAHAR SÜER BURAK TOZKOPARAN
EKİN MERT DAYMAZ ELİF DOĞAN
ERDEM KAYNARCA ECEM ATALAY
BEYTİ ENGİN İPEK ÇİÇEK
KEMAL UÇAR

Gençliğim eyvah dizi oyuncuları oldukça deneyimli bir şekilde bizleri karşılıyor diyebiliriz. Deneyimli ve bir o kadar başarılı isimleri içerisinde barındıran Gençliğim Eyvah dizisinin yapımcı şirketi Ay yapım oldu. Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt gibi oyunculuğun ileri gelen isimlerinin yanında birçok genç oyuncu da bulunuyor.

Gençliğim Eyvah Dizisinde Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Burak Tozkoparan, Bahar Süer, Ekin Mert Daymaz, Elif Doğan, Erdem Kaynarca, Ecem Atalay, Beyti Engin, İpek Çiçek ve Kemal Uçar gibi isimler yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Gençliğim eyvah oyuncuları pinterest
Gençliğim eyvah oyuncuları pinterest

Gençliğim Eyvah Dizisi aslında bir komedi dizisidir. İsminden de hissedilebileceği gibi keyifli bir yapım olduğunun sinyallerini veren dizi, iki rakip kebapçıyı konu alıyor.

Tabii bunun yanında aile içindeki espirili atışmalar ve ailedeki çocukların aşk hikayelerini bizlere yansıtan dizi gerçekten de kaliteli bir dizi olduğunu bizlere hissettiriyor. Dizinin youtube kanalı için >> tıklayın!

GENÇLİĞİM EYVAH NEREDE ÇEKİLİYOR?

gençliğim eyvah nerede çekiliyor
gençliğim eyvah nerede çekiliyor

Oldukça şirin bir mahallede çekilen dizi bir o kadar da eğlenceli dakikaları içerisinde barındırıyor. Gençliğim Eyvah dizisinin nerede çekildiği binlerce izleyici tarafından merak konusu oldu.

Tabiki de dizinin nerede çekildiğine dair bir bilgi bulunmuyor. Öte yandan dizinin nerede çekildiğini izleyene yansıtmamak dizi ve film sektörünün amaçlarından birisidir.

Gençliğim Eyvah Dizisi gelecek bölümlerde bizlere neler sunacak ne kadar eğlenceli olacak hep birlikte göreceğiz. Sizler de alt tarafta bulunan yorum alanından dizi ile alakalı görüşlerinizi birkaç cümle ile paylaşabilirsiniz.

SARE TÜRK / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gençliğim eyvah dizisinin oyuncuları gerçekte kim? İşte detaylar..
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!