Mehmet Metiner’e Süleyman Soylu canlı yayında sitem etti

Süleyman Soylu'dan Mehmet Metiner'e canlı yayından ağır eleştiri
Süleyman Soylu'dan Mehmet Metiner'e canlı yayından ağır eleştiri

Geçtiğimiz gün Mehmet Metiner’in bir canlı yayında Türk Tarih Kurumu başkanı Ahmet Yaramış’a yönelik sarfettiği ağır eleştiriler nedeniyle bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk’te yayınlanan Semiha Şahin’in programına katılarak Metiner’e sitemde bulundu.

CNN Türk’de yayınlanan, Mehmet Metiner, Öztürk Yılmaz, Metin Özkan gibi isimlerin tartıştığı programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu telefonla bağlanarak tepki gösterdi. Metiner, geçtiğimiz gün hükümet içerisindeki bazı bakanlıklara FETÖ ile bağlantılı bazı kişilerin atıldığını iddia ederek, ağır konuşmuştu.

KURUMUMA ASLA LAF SÖYLETMEM

Bugün Bakan Soylu, telefonla programa bağlanarak Metiner’i söylediği sözlerden dolayı eleştirerek “Kurumuma asla laf söyletmem” dedi. Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yarışan’ın ilgili konuşması videoda eklenmiştir.

Süleyman Soylu, tanıdığımız, abi dediğimiz insanların basın önünde bu şekilde konuşması beni ve kurumumu çok üzmüştür. Ben iki kaşıkla yemek yemedim. Eğer yanlışımız olduysa kabul ederim ancak kurumuma asla laf ettirmem ifadelerini kullanı.

“Yanlış varsa yanlışı kabul ederim, ama yanlış yapmam. Emaneti kılı kırk yararak gercekleştiriyorum. Bizim abi dediğimiz insanlar, basın üzerinden bizi yıpratmaya calışmasınlar.”

MÜSAADE ETMİYORUM

Süleyman Soylu’nun bu sözlerinin ardından Mehmet Metiner de “sizin yaptığınız da basın önünde yıpratmaktır” ifadelerini kulllandı. Programdan Bakan Soylu’nun ayrılacağı vakit Mehmet Metiner söz hakkı isteyerek cevap vermek istediyse de Süleyman Soylu “bana cevap vermene müsaade etmiyorum” diyerek yayından ayrıldı.

YAKUP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Mehmet Metiner’e Süleyman Soylu canlı yayında sitem etti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!