İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Hamza Dağ’dan LGBT tepkisi

Hamza Dağ, Tunç Soyer, izmir lgbt tartışması
Hamza Dağ, Tunç Soyer, izmir lgbt tartışması

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’e, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, twitter üzerinden LGBT eleştirisi yaparak, tepki gösterdi. İzmir’de kamuya ait olduğu iddia edilen bazı binalara Tunç Soyer’in LGBT’yi temsil eden gökkuşağı renklerinin boyanmasına Twitter üzerinden “kendi evini istediği renge boyayabilir ancak kamuya ait olan bir yeri bu şekilde pedofiliyi meşrulaştırmaya çalışan bir sapkınlığı simgeleyen renkleri kullanamaz” ifadelerini kullandı.

NASIL BİR FAYDA SAĞLAMAYI AMAÇLIYORSUNUZ?

hamza dag izmir lgbt renkleri
hamza dag izmir lgbt renkleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan bazı binalardaki kolonların LGBT’yi temsil eden renklerle boyanmasının İzmir’e nasıl bir fayda sağlayacağını soran Hamza Dağ, pedofili ve ensest ilişkileri normal karşılayan, onu normalmiş gibi göstermeye çalışan bir zihniyetin kullanmış olduğu bu renkleri belediye binasında kullanamaz dedi.

Tunç Soyer ve LGBT eşcinsellik bayrağı
Tunç Soyer ve LGBT eşcinsellik bayrağı

Twitter hesabından 7 maddelik bir dizi ile paylaştığı mesajında Tunç Soyer’in İzmir’de sıkça gündeme gelen ve tartışma konusu olan LGBT’nin önünü açmasıyla alakalı olarak AKP hükümetinin kimliğine bakılmaksızın herkesin eşit bir şekilde yaşamasına fırsat tanıdığını söyleyerek toplumsal sorunlara neden olabilecek sapkınlıkların da karşısında dik bir şekilde durmaktadır ifadelerini kullandı.

Kamu kurumlarının kolonlarının 197 bin TL karşılığında bu şekilde boyanmasına sessiz kalmayacaklarını söyleyen Harun Dağ, İzmir’de bu tarz sapık düşüncelerin, ideolojilerin ve onları meşru kılmaya çalışan herkesin karşısında olacağız dedi.

YAKUP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Hamza Dağ’dan LGBT tepkisi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!