Ayşe Barım kimdir? Kaç yaşında, nereli? Kısa Biyografisi

Ceyda Düvenci'den Ayşe Barım'a övgü dolu sözler
Ceyda Düvenci'den Ayşe Barım'a övgü dolu sözler

Ayşe Barım kimdir? Ekrem İmamoğlu’na destekleri gündeme gelen Ayşe Barım kaç yaşında, nereli, evli midir gibi soruları merak edenler için bu haberimizde kısa bir biyografi yayınlayacağız.

İstanbul’da seçimlerin iptal edilmesinin üzerine birçok sanatçı dostunu arayarak Ekrem imamoğlu için destek istediği iddia edilen Ayşe Barım hakkında internetten bilgi bulmak pek kolay olmadı. Hakkında İmamoğlu’na verdiği destekler ile ilgili haberler dışında çok az bilgi bulunuyor. Mesela 1969 yılında doğduğunu öğrendik. Fakat doğum yeri hakkında hiç birşey bulamadık.

Sanatçıların, oyuncuların menejeri olarak bilinen Ayşe Barım şimdilerde ID İletişim’in sahibi olarak anılıyor. Boğaziçi Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü okuduktan sonra İngiltere’ye giderek 2 yıl boyunca dil eğitim aldı. Aynı zamanda iletişim üzerine de bölüm okuyan Ayşe Barım sonrasında Türkiye’ye dönerek birçok önemli televizyon kanalında çalıştı. Görevlerinden bazıları şu şekilde:

  • Promosyon Direktörlüğü (ATV, Kanal D, Hürriyet…)
  • Akmerkez Reklam & Halkla İlişkiler Müdürlüğü
  • Klan-Euro RSCG Müşteri İlişkileri Direktörlüğü
  • 1 Numara Hearst’te Genel müdür Yardımcılığı
  • Doğan Music Company’de Genel müdürlük

2002 yılından bu yana 18 yılı aşkın bir süredir ID İletişim şirketinin başında olan Ayşe Barım, şarkıcı, sinema oyuncusu, tiyatro oyuncusu ve birçok kişinin menajerliğini yapmaktadır.

Aslı Enver, Bergüzar Korel, Bülent İnal, Birkan Sokullu, Ceyda Düvenci, Demet Özdemir gibi onlarca sanatçı, Ayşe Barım’dan destek almaktadır. Son olarak 25 Temmuz 2020’de Ceyda Düvenci, Instagram hesabından “Sağlıkla, mutlulukla onlarca yıllarımız olsun beraber, seni çok seviyorum” ile biten bir mesaj yayınlandı Ayşe Barım’ı da etiketleyerek.

Ceyda Düvenci'den Ayşe Barım'a övgü dolu sözler
Ceyda Düvenci’den Ayşe Barım’a övgü dolu sözler

Ne çok şey var söylemek istediğim, satırlarım ya da kelimelerim yetmez… 20 yıl… her yıl beraber bir yılı, bir yaşı geride bırakarak ömür yaşıyoruz, anılar biriktiriyoruz, kocaman bir aile oluyoruz beraber. Kalp kalbe, sırt sırta, elele, omuz omuza, kafa kafaya… hayatın bana hediye ettiği dostum, ablam, kardeşim, desteğim, yol arkadaşım… her tür huyumuzla birbirimizi koşulsuz sevip, destek olup geliştiğimiz, dönüştüğümüz, kahkahalarla güldüğümüz, ağladığımız, dertleştiğimiz, kutladığımız, tartıştığımız, başardığımız her ana her anıya bin şükür ????? iyi ki doğdun ayşem… sağlıkla, mutlulukla onlarca yıllarımız olsun beraber… seni çok çok çok seviyorum… ❤️????? @aysebarim

ZEYNEP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ayşe Barım kimdir? Kaç yaşında, nereli? Kısa Biyografisi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!