Boy uzatma ilaçları gerçekten işe yarıyor mu?

boy uzatma teknikleri
boy uzatma teknikleri

Birçok kişi ya kendisi için yahut da çocukları için boy uzatma ilaçları ile alakalı araştırma yaparlar. Değişik yöntemlerle boylarını uzatmaya çalışan insanların hikayelerini Youtube’da dinlemek mümkündür.

Günümüzde teknoloji o kadar gelişmiş ki medikal teknoloji sayesinde özel kliniklerde boy uzatma çalışmaları yapılmaktadır. Yapılacak olan analizler sonucunda kemik yapınız, metabolizmanız bunun için uygunsa elbette birkaç santim uzamanız söz konusudur.

BOY UZATAN İLAÇLAR HAKKINDA

Peki ya boy uzatan bitkisel veya kimyasal ilaçlara ne demeli? İnternette boy uzatan ilaçlar diye arattığınızda karşınıza dünya kadar ürün çıkıyor. Bunlardan çoğu merdiven altı olarak tabir edilen, sağlık bakanlığı tarafından onaylanmamış, işe yaradığı bile ispatlanmayan ürünlerdir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> NUBEST TALL KULLANICI YORUMLARI

Çoğu insanların parasını, umutlarından istifade ederek ceplerine indirmek ister. Boyunuzun uzaması olayı tamamen beslenmenize, yaşadığınız çevreye, genetik yapınıza bağlıdır. Eğer düzenli beslenmiyor, kemiklerinizin ihtiyacı olan kalsiyumu, minerali ve vücudunuzda olması gereken vitaminler yeterince alınmıyorsa bir yerlerde eksik kalan bir şeyler olacaktır. Bu boyunuza da etki edebilir.

Buradan şu sonuç çıkarılmamalıdır! Eğer yeterince mineral alıp, dengeli beslenip, hergün iyi uyku uyursanız boyunuz basketbolcular gibi uzun olacaktır diye bir kaide yoktur. Genetik problemler de olabilir. Bunun için doktora giderek tedavi olmakta yarar vardır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> BOY UZATAN BİTKİSEL İLAÇLAR

Günümüzde çoğu hastanede olmasa da Türkiye’nin birçok noktasında boy uzatma tedavileri uygulanmaktadır. Onlar zaten size almanız gereken sağlık bakanlığı tarafından onay verilmiş boy uzatan ilaçları tavsiye edeceklerdir.

YORUMLARI PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN

Sizler de birkaç cümle ile düşüncelerime katılıp katılmadığınızı, boy uzama hikayenizi benimle ve bu yazıyı okuyan insanlarla paylaşabilirsiniz.

ZEYNEP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
1
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Boy uzatma ilaçları gerçekten işe yarıyor mu?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!