Aziz Aydınlık, Şanlıurfaspor’a 15000 lira bağış yaptı

Aziz aydınlık şanlıurfaspor 15000 tl yardım
Aziz aydınlık şanlıurfaspor 15000 tl yardım

Şanlıurfa’nın CHP milletvekili Aziz Aydınlık, gönül verdiği memleketinin takımı Şanlıurfaspor’a 15000 liralık yardım yaptığını Twitter hesabından duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) geçtiğimiz gün futbol takımlarında küme düşmenin kaldırıldığını söyledikten sonra Aziz Aydınlık yaptığı açıklamada Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe belediye başkanları ve Urfa’dan milletvekili olan herkesi destek kampanyasına davet etti.

TFF’nin almış olduğu karar doğrultusunda Şanlıurfaspor, küme düşmeyerek 2. ligde mücadelesine devam edecektir. Bunun sevindirici bir karar olduğunu söyleyen Aziz Aydınlık TFF’ye teşekkür etti.

Şahsi hesabından 5000 lira, kendisine ait olan şirketlerden Aydınlık Tarım’dan 5000 ve Fevzi Tarım’dan da 5000 lira olmak üzere toplamda 15000 TL yardım yapan Aydınlık sözlerine şu şekilde devam etti:

Umarım siyasetçilerimiz, işadamlarımız Urfa spor’a sahip çıkarlar, onlar da Urfa Spor’a destek verirler. Başta sayın valimiz olmak üzere, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız inşallah onlar da Urfa Spor’a büyük destek verirler.

Sivil toplum örgütlerine de seslenen CHP milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfaspor’a destek vermek amacıyla her üyelerinden 100 lira toplanması teklifinde bulundu. Herkesin el birliği ile kampanyaya destek vermesini rica eden Aziz Aydınlık tüm urfalılara saygılarını ve selamlarını iletti.

YAKUP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Aziz Aydınlık, Şanlıurfaspor’a 15000 lira bağış yaptı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!