Bu Oyuncuyu Herkes Çok Arayacak!

featured

Kalk Gidelim isimli diziden ayrılan oyuncuyu herkes çok arayacak. TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kalk Gidelim dizisi yolculuğuna tüm hızı ile devam ediyor. Bu yüzden de cumartesi günleri akşamlarının neşesi olmaya devam ediyor. Evimizin neşesi olmaya devam eden bu dizi ile ilgili olarak yeni gelişmeler var. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi olan Kalk Gidelim için Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Hayrettin gibi isimler bu dizinin başrolü olduğu için bu dizi çok seviliyordu.

18 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak olan 111. Bölüm ile ilgili olarak Duru’nun dizideki dönüşleri insanları mutlu ediyor. Eğlenceli bölümle ilgili olarak yapılacak olan yorumlarda, Duru’nun diziye dönmesi herkesi mutlu etmişti. Haliyle de sevinç yorumları yapan kitle için Yaşasın Duru Gelmiş diyenler için de pek çok konuda bir yorum yapılmış olundu diyebiliriz. Bu yüzden de Emin Gürsoy ile ilgili olarak beklenen her şeyi kendi içinizde değerlendirebilirsiniz.

Dizide yapılan vedalar ilk değil. Daha önce Emin Gürsoy, Dizinin 105. Bölümünde diziye veda etmişti Muhtar Sefer içini de senaryo gereği bir ankara yolu görünmüştü. Haliyle de geri dönmedi ve bu durum da seyirciyi çok üzdü. Pek çok kişi Muhtar Sefer’in geri dönmesini bekliyor. Bu yüzden de böyle bir gelişme yok henüz. Haliyle de herkes bu gelişmelerle söz konusu kişilerin dönmesini bekliyor diyebiliriz.

Dizinin 18. Temmuz tarihinde yayınlanacak bölüm olan 111. Bölüm için fragmanı aşağıdan izleyebilir ve diziye dair güncel senaryo yeniliklerini de rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Dizi dünyasının değişmez etmenlerinden olan keyif ve reyting konusunu kendinize göre ön plana çıkarmak için daha fazla zaman kaybetmeyin ve tek bir tıklama ile organize edilen her bir seçeneği sitemiz üzerinde kullanmaya başlayın ve sitemizdeki güncel seçenekleri kullanın. Daha rahat ve daha etkili bir dizi deneyimi için kendinize dair tüm güncellemelerimiz sizlere hitap ediyor. Geç kalmayın ve ayrıcalıkların tamamını takip edin.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bu Oyuncuyu Herkes Çok Arayacak!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!