Gamze Doğanoğlu Çukur dizisinin oyuncuları arasına katıldı

Gamze Doğanoğlu çukur dizisi yasmin kimdir?
Gamze Doğanoğlu çukur dizisi yasmin kimdir?

Geçtiğimiz gün yayınlanan Çukur’un 4. sezon 16. bölümünde Afganistan’dan gelen ve Koçovalı’lar tarafından korunan Yasmin’in gerçek adı çoğu kişi tarafından merak konusu oldu. Bu haberde çukur yasmin kimdir sorusuna cevap verilecektir.

Çukur’da olaylar gittikçe kızışıyor. Cengiz Erdenet’in sonu yakındır fakat oğlu Kulkan Erdenet’in Çukur’a çektireceği var. Son olarak Yamaç’a kurduğu tuzakla heyecanı doruk seviyesine çıkardı diyebiliriz. Yamaç her iki sevdiğinden birini kurtarmak için elinden geleni yapacak. Kim bilir belki de ikisini birden de kurarabilir.

Konumuza dönecek olursak. Diziye yeni eklenen Yasmin karakterini canlandıran oyuncunun adı Gamze Doğanoğlu’dur. Henüz 24 yaşında olan güzel oyuncunun geçmişte Arka Sokaklar, Benim adım Melek gibi dizilerde tecrübesi olmuş.

Gamze Doğanoğlu kimdir?

Çukur gamze doğanoğlu kimdir?
Çukur gamze doğanoğlu kimdir?

1 Ocak 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gamze Doğanoğlu, eğitim kariyerini Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümü ile tamamlamıştır. Elbette sonraları oyunculuk eğitimleri almaya devam etmiştir fakat lisans olarak buradan mezundur. 1996 doğumlu olduğuna göre gamze doğanoğlu yaşı kaç diye soranlar için 24 olduğunu söyleyebiliriz. Oğlak burcudur kendisi. Instagram‘da henüz 10.2 bin  takipçisi olan güzel oyuncunun Çukur’da 1-2 bölüm ekranda kaldıktan sonra takipçi sayısının 100 binlere ulaşacağını tahmin ediyorum.

Ayrıca -bence- dizide Yasmin yahut da Yasemin ile Akın Koçovalı arasında aşk yaşanacaktır. Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz? Olur mu böyle bir şey? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayınız.

Osman Yıldız / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gamze Doğanoğlu Çukur dizisinin oyuncuları arasına katıldı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!