Dogex pro kayıt olma ve referans işlemleri kapatıldı

dogex pro kayıt, yorum ve dogexpro şikayet

Binlerce kişinin bir haftası dogex pro nedir, nasıl çalışır, üye olmak veya üyelik iptal etme gibi seçenekleri var mı yok mu gibi soruların cevaplarını öğrenmekle geçti. Bu süre zarfında üye olanlar oldu, para kazandığını söyleyenler oldu, üyeliklerini silmek isteyenler de oldu. Bugün ise dogex pro kayıt olma ister referans olsun isterse olmasın kapatıldı.

Dogex pro nedir?

Daha önce sizler için dogex pro nedir başlıklı bir yazı hazırlayarak, ne olduğunu ve nasıl çalıştığını anlatmaya çalıştık. İnsanlar yorumlarını, düşüncelerini paylaştılar. Güvenli olmadığını söyleyenler oldu. Saadet zinciri olması nedeniyle kapanacağını söyleyenler oldu. Bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Sistem ile ilgili pek de iyi şeyler söylenmiyor son 1-2 gündür.

Siteye girdiğinizde kayıtların geçici olarak kapatıldığı ifade ediliyor. Büyük ihtimalle güncelleme veya değişiklik yapıyorlardır. Bunun ne kadar süre devam edeceği belli değil ama geçen sefer yaşanan kapanmadan sonra tahminimce yarım saat içinde tekrardan kayıt olmayı açacaklarını tahmin ediyorum.

Dogex pro yorumları

Dogex pro ile alakalı insanların ne düşündüğünü okumak ve tongaya düşmemek için lütfen dogex pro yorum sayfamızdaki yorumları okuyup, düşüncelerinizi paylaşınız. İyi günler.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Dogex pro kayıt olma ve referans işlemleri kapatıldı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!