Mansur Yavaş: Makam araçlarını sattık, minibüse biniyorum

mansur yavas ozel araclari sattik

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Fatih Altaylı’nın Teke Tek programına konuk oldu. Fatih Altaylı’nın sorularını kendinden emin bir şekilde cevaplayan Mansur Yavaş’a çakarları ne yaptınız? özel araçları sattınız mı? Minübüs mü kullanıyorsunuz? soruları üzerine  biz devlet memuruyuz, paramızı halk ödüyor, hiç bir önceliğimiz yok o nedenle bütün çakarları söktürdüm.

6 MİLYON TL GELİR ELDE ETTİK

Ayrıca Mansur Yavaş sekreterler dahil hemne herkese makam aracı tahsis edildiğini, bunun gereksiz bulduğunu ve hepsini sattırdığını söyledi. Toplamda 6 milyon TL gelir elde ettiklerini belirten Mansur Yavaş, en lüks arabalarının Vakıfbank tarafından hediye edilen Mercedes olduğunu, bunu da misafirleri ağırlamak için kullandığını söyledi.

KEndisinin de minübüs kullanarak herkese örnek olmaya çalıştığını söyleyen Mansur Yavaş, 3 ay içerisinde minibüs ile 3 bin kilometreden fazla yol kat ettiğini, daire başkanlarının da lüks araba peşinde koşmaması için kendisinin de minibüse bindiğini söyledi.

Şu anda devletin belediyenin parasına el koyduğunu, vatandaştan yardım olarak toplanan paraları iade etmediklerini ancak bu konuda kampanya başlattıklarını da sözlerine ekleyen Mansur Yavaş, yakında halkın parasının geri iade edileceğini ifade etti.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Mansur Yavaş: Makam araçlarını sattık, minibüse biniyorum
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!