Yeliz’in çayı nasıl? Xir tea kullananlar forx5 çayından memnun mu?

xir tea forx5 kullananlar
xir tea forx5 kullananlar

İnternette birkaç yıldır Yeliz Kılıç Kozmetik tarafından geliştirilen ve halk arasında Yeliz’in çayı olarak da bilinen X-ir tea veya xir zayıflama çayı ile alakalı insanlar bu haberimizde nedir, nasıl kullanılır gibi soruların yanıtlarını bulacaklar. Satış fiyatı hakkında sağlam bilgilere ulaşamadım fakat aşağıda paylaştığım instagram hesabından Yeliz Kılıç’a ulaşarak ürün hakkında daha fazla detaya ulaşabilirsiniz.

Xir Tea ile alakalı internette birçok şikayet bulunsa da Yeliz Kılıç’ın kendisi veya ekibi bu şikayetlere teker teker cevap vermişler. En azından gördüğüm buydu şikayet sitelerinde. İşe yarıyor mu? Denemediğimiz için bilemiyoruz fakat yine de paylaşılan yorumları okumakta yarar vardır.

Xir tea zayıflama çayı nedir?

Yeliz'in çayı kullananlar ve şikayetleri
Yeliz’in çayı kullananlar ve şikayetleri

Bu çayın metabolizmayı hızlandırdığı, sindirimi kolaylaştırdığı ve kan şekerini dengelediği iddia ediliyor. Yan etkileri ile alakalı bir detaya ulaşamamış olsam da genelde metabolizmayı hızlandırıyor veya yağ yakıyorsa kalp-damar rahatsızlığı olan kişilerin kullanması pek tavsiye edilmez.

Güvenlik sertifikası olmayan xirtea.com’da karışık bitkisel çay ürününe tıkladığımızda sipariş verdiğiniz bölümde hamile olup olmadığınızı, kalp-ritim bozukluğu olup olmadığını ve bebek emzirip emzirmediğinizi soruyorlar. Buradan yola çıkarak bu ürünü, az önce saydığım nitelikte olan kişilerin kullanmaması gerekebilir yahut da özel ürün gönderebilirler. Bilemiyorum.

Yukarıda xirtea.com sitesinde güvenlik sertifikası olmadığını söyledim. Bu günümüzde çok önemli bir kriter olup her internet sitesinde https://www.jodd.net adresinde olduğu gibi https:// kısmındaki “s” harfinin olması gerekiyor. Bu tarz ürünleri satan firmaların kesinlikle bunlara dikkat etmesi gerekmektedir.

Xir tea veya forx5 işe yarıyor mu?

Hatırlıyorum. İlk piyasaya çıktıkları zaman xir tea ismini kullanışlar, sonraları Forx5 ürün markasıyla devam etmek istemişlerdi. Şimdilerde xir tea yeliz kılıç markası olarak yola devam ediyorlar. Yani birçok kişi forx5 olarak biliyorsa da ürünün adı xir tea zayıflama çayıdır. İşe yarıyor mu? sorusuna gelecek olursak. Bu tarz bitkisel çaylar metabolizmaya yardımcı olmaktadır. Direkt olarak size kilo verdirmiyor olsa da yağ yakımında yardımcı, spor yaptığınızda toksinleri vücudunuzdan atmakta etkili olmaktadır. Yani eğer diyet programıyla birlikte spor yapıyorsanız daha hızlı kilo vermenizi sağlayabilir.

Unutmadan Yelix Kılıç Kozmetik’in resmi instagram sayfasını da buraya bırakmak istiyorum. Sayfa herkese açık değil nedense. Başvuru yapmanız gerekiyor. Eğer kabul ederlerse siz de paylaşılan içerikleri görebiliyorsunuz.

Xir tea kullanıcı yorumları

Şimdilik aklıma gelen konular bunlar olup, sözü sizlere bırakmak istiyorum. Sayfanın altında bulunan xir tea kullanıcı yorumları bölümünde paylaşabilirsiniz. Eklemek istediğiniz, gözümden kaçan konuları da lütfen yorum bölümünden paylaşmayı unutmayınız.

Recep Uysal / www.jodd.net

1
be_end_m
BEĞENDİM
1
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
2
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
5
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Yeliz’in çayı nasıl? Xir tea kullananlar forx5 çayından memnun mu?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!