Şenay Forbes boyu kaç cm? Şenay elif forbes kaç yaşında, kilosu

şenay forbes boyu

Hamza Yazıcı’nın yeni sevgilisi Şenay Forbes ile alakalı merak edilen konular araştırılmaya devam ederken sizler için Şenay Forbes’in doğum tarihi, yaşı, memleketi gibi detayları öğrendik. Hamza Yazıcı, Alaçatı’da sevgilisi ile tatil yaparken sosyal medyada kendisine iğrenç yorumlarda bulunanları instagram hesabından ifşa etti.

Sözüm ona yapılan paylaşımlarda Şenay Forbes’in Hamza Yazıcı’nın parası nedeniyle onunla birlikte olduğu iddia ediliyordu. Hamza Yazıcı böyle bir şey olmadığını, mutlu olduğunu söyleyerek bu mesajları paylaşanları ifşa etti. Bununla birlikte binlerce takipçisi olan Hamza Yazıcı’nın fanları da Şenay Forbes’i merak etmeye başladı.

Bu bilgilere ulaşmak kolay olmadı. Birçok internet sitesine girip çıktık fakat bir bilgi bulamadık. Son olarak Sosyal Türk adlı internet sitesinde Şenay Fobes’in 2 Ocak 2000 yılında doğduğu, New York’lu olduğu fakat Kaliforniya’da yaşadığı paylaşılmıştı. Bilgilerin doğruluğunu teyit edemedik. Şenay Forbes ile iletişime geçmeye çalıştık fakat bir dönüt alamadık henüz.

Şenay Forbes'in yaşı, boyu ve kilosu
Şenay Forbes via @senayforbes

Şenay Forbes’in Boyu ve Kilosu

Şenay Forbes’in boyu en çok merak edilen konular arasında. Boyunun 162 cm olduğu tahmin ediliyor. Kilosunun ise 57 kg. Güzelliği ile birçok kişinin dikkatini çekti. Daha fazla bilgi edinmek için şenay forbes kimdir başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Şenay Forbes boyu kaç cm? Şenay elif forbes kaç yaşında, kilosu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Valla helal olsun kıza. Diğer ünlü olmaya çalışan ergenleri gibi hamza yazıcı ile olan birlikteliğini ünlü olmak için kullanmadı. İnsanlar hep Hamza’yı kullanıyor diye düşündü ama öyle olmadı gördüğünüz üzere.

    Cevapla
  2. Çok güzel bir kadın. Böyle bir kadından hoşlanmamak mümkün değil. Mutluluklar dilerim her ikisine de. Hamza Yazıcı zaten adamın hasıdır. Helal olsun. Yakışır.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!