Son dakika: Whatsapp çöktü mü? 4 Ekim whatsapp neden açılmıyor?

Whatsapp çöktü mü? Neden açılmıyor? 4 Ekim 2021

Milyarlarca kullanıcısı bulunana WhatsApp 4 Ekim 2021’de yüz binlerce kişi tarafından “Whatsapp çöktü mü”, “Whatsapp neden açılmıyor” gibi sorgularla Google ve diğer arama motorlarında aratıldı. Birkaç saattir Facebook’ta yeni gönderiler paylaşılamazken WhatsApp üzerinden de kimse aranmıyor, mesaj gönderilmiyor ve durumda paylaşılan içerikler internet hatası uyarısıyla açılmıyordu.

Dünya genelinde Facebook, Whatsapp ve Instagram aynı anda bu sorunu vermeye başladı. Henüz Facebook yetkilileri tarafından bir açıklama yapılmazken teknoloji uzmanları tarafından güncelleme kaynaklı teknik bir arızanın sunuculara zarar vermiş olabileceği yorumu yapıldı.

Henüz bu sorunun ne zamana kadar devam edeceği bilinmezken sadece birkaç saatlik kesinti Facebook şirketine milyonlarca dolarlık zarara neden oldu. Reklam verenlerin mağduriyetini Facebook onlara kredi vererek karşılayacaktır fakat bu durumun 2 yıl arayla tekrar yaşanması akıllara facebook ve diğer alt birimleri hackleniyor mu sorusunu getiriyor.

Facebook açıklama yaptı!

Facebook, yaşadıkları sorunu Twitter hesaplarından paylaştı. Yapılan paylaşımda “Bazı kişilerin Facebook’a erişimde sorun yaşadıklarının farkındayız. En kısa zamanda her şeyin normale dönmesi için çalışıyoruz ve ortaya çıkan sorundan dolayı herkesten özür diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yeni paylaşım yapılamıyor

Facebook, Whatsapp ve Instagram’a erişim şu anda açılmış olsa da yeni bir paylaşım yapılamıyor veya Whatsapp üzerinden aramalara, mesaj gönderimine müsaade edilmiyor. Kullanıcıların almış olduğu hata ise eğer Wi-Fi bağlantıları yoksa “Resim şu anda indirilemiyor. Tekrar deneyin. Eğer problem devam ederse, Wi-Fi’a bağlanın” şeklind, eğer WiFi bağlantıları varsa “Resim indirelemiyor. Tekrar deneyin. Eğer problem devam ederse Wi-Fi bağlantınızı veya VPN’i iptal edin” şeklindedir.Whatsapp çöktü mü? Neden açılmıyor? 4 Ekim 2021

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Son dakika: Whatsapp çöktü mü? 4 Ekim whatsapp neden açılmıyor?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!