Kirpik kıvırma cihazı kullananlar (Bim Polosmart şikayet ve yorumları)

Polosmart kirpik kıvırma cihazı kullananlar, bu haberde kirpik kıvırıcı ile alakalı kullanıcı yorumları ve polosmart kirpik kıvırma makinesi şikayetleri paylaşıyorlar. Satış fiyatı 69,90 TL olup, oldukça uygundur.

Polosmart kirpik kıvırma cihazı yorumları

Piyasada birçok kirpik kıvırma cihazı bulunuyor. Normalde bildiğiniz üzere bu işlemi kirpik kıvırma makası ile yapabiliyorsunuz. Fakat son zamanlarda geliştirilen yeni modeller ısıtma yöntemi ile halledilebilmektedir. Piyasada Xiaomi, Weile, Touch Pretty gibi markaların ürünleri 150 TL ile 300 TL fiyat aralığında satılmaktadır.

Bugün burada anlatacağımız ürün ise Bim’de geçtiğimiz Cuma gününden itibaren satışı yapılan ve birçok kadın tarafından beğenilen Polosmart kirpik kıvırma cihazı olacaktır. Gayet sade ve şık bir tasarımı olan bu cihazın satış fiyatı ise epey uygundur.

Kirpik Kıvırma Cihazı

Bazı şubelerde kalmamış olabilir. Sürekli gelecek bir ürün olacağını tahmin ediyorum. Şimdilik fiyatı 69,90 TL olan polosmart kirpik kıvırma cihazı ile alakalı kullanıcı yorumları sayfanın altında tartışılıyor. Mutlaka ürün ile alakalı yorumları ve şikayetleri okumanızı tavsiye ediyoruz.

İnternette okuduğumuz yorumlarda bazı kimseler 3. kademede üründen randıman aldıklarını, ilk iki kademede ürünün işe yaramadığını yazmışlar. Tabii ki her insanın tüy kalınlığı aynı olmadığından dolayı ilk kademede de bu üründen istediğiniz sonucu alabilirsiniz.

Polosmart kirpik kıvırma cihazı kullananlar

Ürünün 2 yıl garantisi vardır. Diğer ısıtıcılı kirpik kıvırıcı ürünler ile karşılaştırdığımız zaman fiyatı epey uygundur. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri yorumlar ile baş başa bırakmak istiyoruz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kirpik kıvırma cihazı kullananlar (Bim Polosmart şikayet ve yorumları)
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!