Engin Özkoç Muhtarlar tarafından tehdit edildi

erdogan engin ozkoc ibrahim halil yildiz akp chp meclis kavga
erdogan engin ozkoc ibrahim halil yildiz akp chp meclis kavga
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün mecliste yaşanan gerginlik sonrası çıkan yumruklu kavgada Engin Özkoç kafasında darbe almış ve yaralanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan hakaret sonrası ortam gerilmiş ve AKP’li milletvekilleri ile CHP’li milletvekilleri birbirine girmişti.

Olaydan sonra Adıyaman’lı köy ve mahalle muhtarlarından bazıları Engin Özkoç’u protesto etti. Ellerinde tuttukları dev Özkoç posterinde “işin bitti” manasında çarpı işareti konularak “Reise uzanan dili keser, kalkan kolu kırarız” mesajı verildi.

Adıyaman’da bulunan muhtarlar derneği başkanı Abdulkadir Geylani Taş isimli vatandaş erdoğanın ayrıca başkomutan olması münasebetiyle ona yapılan hakaretin türkiye cumhuriyetine yapılmış saygısızlık olduğunu ifade ederek erdoğana laf uzatılmaması gerektiğini savundu.

Arbede esnasında Engin Özkoç’un kafasına AKP şanlıurfa milletvekillerinden ibrahim halil yıldız’ın yumruğu isabet etti ve yaralandı. Olayda ayrıca avukat ibrahim halil yıldızın da eli kırılarak ameliyat oldu.

Engin Özkoç Muhtarlar tarafından tehdit edildi
Yorum Yap
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!