Ağrı giderici agridin krem faydaları, şikayetleri ve yorumları

agridin krem
agridin krem

Özellikle yaşı ilerlemiş insanlarda görülen eklem ağrıları, bel-boyun kısmında meydana gelen kireçlenmeler veya hareket kısıtlamaları hayli rahatsız edicidir. İnternetten satın alabileceğiniz bir krem olan agridin ağrı giderici krem ile alakalı bu başlık altında insanların düşüncelerini okuyabilirsiniz.

Agridin krem nedir?

Agridin krem, iddia edildiğine göre doğal içeriği sayesinde kullanıldıktan 1 dakika sonra etkisini göstererek ağrıların azalmasını ve rahat hissetmenizi sağlamaktadır. İlk dakikadan itibaren etkisini gösterdiği iddia edilen bu krem ile uzun bir zaman ağrı-sızı hissetmeden günlük ihtiyaçlarınızı görebilirsiniz.

İçerisinde 18 farklı maddenin bulunduğu agridin krem satış fiyatı 79 TL’dir. Hem facebook sayfalarından hem internet sitelerinden ürünü sipariş verebiliyorsunuz. Satış sitelerinde “Agridin® Pain Relief Cream” olarak geçmektedir. Fakat insanlar Google’da arama yaparken agridin krem veya ağrı giderici krem olarak aratmaktadırlar.

Agridin krem kullanıcı yorumları

Bu kremin tedavi amaçlı, kalıcı çözümlere neden olan bir ürün olmadığını belirtmek istiyoruz. Yani bu kremi kullandım, benim ağrılarım artık kalmayacak diye bir yanılgıya kapılmayınız. Bir nevi kas gevşetici olan bu ürün sayesinde gün içerisinde rahat hissedecek ve ağrınızın olduğu kısımlarda bir nevi uyuşturacağından dolayı ağrıları düşünmeden yaşantınıza devam edeceksinizdir.

Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için ürünün facebook sayfasını dilerseniz şuraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

agridin krem
agridin krem

Agridin krem şikayet ve önerileri

Eğer siz de agridin krem kullananlar arasındaysanız lütfen ürün hakkındaki görüşlerinizi, satın almak isteyen kişilerle paylaşınız. Yapacağınız yorumlar insanlara fikir vereceğinden dolayı, ne zaman aldığınızı, hangi şekillerde kullandığınızı, ağrılarınızın nedenini de belirtiniz.

2
be_end_m
BEĞENDİM
2
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
1
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ağrı giderici agridin krem faydaları, şikayetleri ve yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Eğer kaslarınızda veya dizlerinizde ağrı varsa kullanabilirsiniz. Rahat hissetmenizi sağlayacaktır.

    Cevapla
    • Nedim bey siz kendiniz mi kullandınız yoksa başkalarından mı biliyorsunuz işe yaradığını? Eğer kendiniz kullandıysanız nereden aldığınızı da belirtebilir misiniz? Teşekkürler.

      Cevapla
  2. 16 Nisan 2020, 09:46

    Merhaba. Ben babaannemin eklem ağrıları için daha önce aktardan bir krem almıştım. Biraz etkisi oluyordu ama bu uzun süreli bir etki değildi. Amerika’da yaşayan kuzenim de bir krem getirmişti fakat o da bir işe yaramamış, direkt çöpe atmıştık. Şimdi internette araştırdığım kadarıyla agridin krem iyidir diye yorumlarla karşılaştım. Emin olmak istediğimden birkaç sorum olacak. Agridin krem ile kaç saat ağrıları azalacaktır? Zararları veya yan etkileri var mıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim.

    Cevapla
    • Veysel bey bir sonuca ulaşabildiniz mi acaba? Ben de kendim için araştırıyorum eklem ağrıları tam bir işkence.

      Cevapla
  3. Merhaba Agridin krem. Özellikle sıvı kaybı kireçlenme menisküs yırtığı bel boyun fıtığı sorunlarında kullanılır. Çok etkilidir Türkiye’de en iyisi eczanelerde satılıyor. Şirket olarak eczacıların kurduğu eczabirlik ltd Şti tarafından üretilmektedir. 20 den fazla ülkeye ihracatı yapılmaktadır. Avrupa Amerika ve Ortadoğu ülkelerinde satılmaktadır.
    Ürün fiyatı şu an 89₺ sağlık bakanlığı onaylıdır. ÜTS ürün takip sisteminden barkod kontrolü yaptığınızda onaylı olduğu görülmektedir.
    Agridin krem resmî satış sitesi eczabirlikurunleri.com ayrıca trendyol n11 gibi pazaryerlerinde satışı yapılmaktadır.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!