Kehanetler kitabı ve 2020’de coronavirüs gerçeği

korona kehanetler kitabi
korona kehanetler kitabi

Bugün bir arkadaşımın Whatsapp üzerinden gönderdiği bir video ile öğrendiğim, Amerika’lı medyumlar Sylvia Browne ve Lindsay Harrison tarafından 2005 yılında yazılmış “KEHANETLER” isimli kitap hakkında birkaç şey söylemek istiyorum.

Sözüm ona kehanetin gerçek olduğu, bunu nereden bildikleri vs.. gibi konuların abartılarak Sosyal Medya’da çok paylaşılması tamamen doğa üstü şeylere kendimizi kaptırdığımızın bir alametidir. Oysa kitapta yüzlerce kehanetten bahsedilmiş, çoğunun süresi geçmiş ve içlerinden 1 veya 2 tanesi şans eseri tutmuş, sonra da bu medyumlar her şeyi biliyor diyerek olay abartılıyor.

Öncelikle 2020’li yıllarda bir salgının başlayacağından bahsediliyor. Burada direkt olarak 2020 yılında bu salgın ortaya çıkacak, şu kadar kişi ölecek, şuradan şu şekilde çıkacak ve devletler aciz kalacak diye birşey söylenmemiş. Üstü kapalı bir şekilde 2020’li yıllarda bir salgın çıkacak ve dünyayı etkisi altına alacaktır denilmiş.

2003 yılında çıkan SARS virüsünden hemen sonra kitabın basılmış olmasına dikkatlerinizi çekmek isterim. Bu tarz salgınlar her zaman yaşanmaktadır. Mesela dudaklarımızda uçuk çıkmasının nedeni bizimli birlikte yaşayan bir virüsten dolayıdır. Baktığımızda buna da salgın diyebiliriz çünkü herkeste uçuk çıkabilir ve çıkmaktadır da.

Bu tarz salgınlar sürekli yaşanabileceğinden dolayı kitabın yazarları tahminde bulunmuş ve 2020’li yıllarda böyle birşey olabilir demişler ve şans eseri olmuş da. Bunu gibi bir olay Microsoft’un kurucusu Bill Gates tarafından 2011 yılında yaptığı bir semirde böyle bir salgının Çin’den başlayabileceği, olursa tüm dünyayı etkisine alabileceğini anlatan bir slayt gösterisi vardı.

Şimdi biz kalkıp Bill Gates medyum mudur? Adam neden özellikle Çin’den çıkarsa şöyle olur, herkes tehlike içinde olur dedi diyor muyuz? HAYIR. Bence bu olayı da çok abartmanın bir manası yok ve evde kalmaya devam ederek, virüüsn yayılmasını engellemek en doğru hareket olacaktır.

Biliyorum. Bu günlerde evde kalmak hepimizin psikolojisini bozdu fakat bu tarz haberlere, viral paylaşımlara aldanıp da her şeyi doğa üstü görmemek gerekir.

22 Mart 2020, Pazar

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kehanetler kitabı ve 2020’de coronavirüs gerçeği
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!