jodd son dakika haberler

Amerika’da koronavirüs artışı normalden çok hızlı

Koronavirüs salgını, tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Bazı ülkeler şeffaf olmadığından tam verileri maalesef bilemiyoruz fakat Avrupa, Amerika ve gelişmiş olan ülkeler vatandaşlarından gizleyecekleri birşey olmadığı için tüm verileri olduğu gibi aktarıyorlar.

Yaklaşık 2 hafta önce Amerika’nın bütün eyaletlerinde sokağa çıkmama tavsiye edilmiş, vatandaşların insanlarla olan mesafelerini bir müddet arttırmaları önerilmişti. Buna rağmen Amerika’da özellikle de New York eyaletinde artışlar normalin çok üstünde.

1 GÜNDE 8 BİN KİŞİ

Sadece 1 gün içinde virüsten etkilenen kişi sayısı +8,149 olup toplam vaka Amerika için 32,356’ya ulaştı. Bu artışın +5,429 tanesi sadece New York eyaletinden olup toplam ölü sayısı ise 414’e ulaştı. Her ne kadar hastanelerde tüm müdahaleler yapılıyor olsa da vaka sayısı çok hızlı arttığından dolayı maalesef doktorlar ve sağlık personelleri yetersiz kalıyor.

Türkiye’de de durum pek farsız değil. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın son olarak yaptığı paylaşımda belirttiği rakamlara göre son 24 saat içerisinde 289 yeni tanının olduğu ve 9 kişinin daha hayatını kaybetti.

EVDE KALIN!

Vaka sayıları gittikçe artıyor. Bu konuda tüm sağlık çalışanları doktoruyla hemşiresiyle, temizlik görevlisi ve sekreterleri ile herkes elinden geleni yapmaktadır. Lütfen Bakan Koca’nın ve uzmanların açıklamalarına, tavsiyelerine kulak verelim ve evde kalmaya devam edelim.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Amerika’da koronavirüs artışı normalden çok hızlı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!