sule milan sahlo haydarova kimdir
00:23

Şule Milan (Şahlo) kimdir? Şule’nin olayı ne?

Şule Şahlo Haydarova kimdir? Tiktok @sulemilan1 gerçekte kim? Dilan Polat’ın hapse girmesinden sonra gündem olan “Şule” -gerçek adı Şahlo Haydarova- bir açıklama yaparak işinin başında olduğunu ve Milan’ı yalnız bırakmadığını söyledi...

Bugün Twitter’da “Şule” trend topic olmuştu. Merak ettim. Kimdir, nedir diye Google’a sordum. Önce Twitter’da paylaşılanlara baktım. Hep aynı videolar tekrar edip duruyordu. Birileri özellikle Şule’yi ön plana çıkartmaya çalışıyor gibi geldi.

Sonra Google’a sorayım dedim. Büyük ihtimalle ünlü biridir filan diye. Google’a Şule Milan ve Şahlo yazdım. Pek bir şey çıkmadı. Tiktok’ta “@sulemilan1” adında 160 bin takipçisi olan bir hesap çıktı. Asıl adının “Şahlo Haydarova” olduğunu tahmin ediyorum.

Videolarına baktım. Anladığım kadarıyla Şule isimli bu vatandaş, Dilan Polat’ın oğlu Milan’ın bakıcısı. Azerbaycan Türk’ü ya da Özbekistan’lı olan bu şahıs ile alakalı Milan’ı bırakmış gibi iddialar ortaya atılmış ve kendisi de Milan’ı bırakmadığını, işinin başında olduğunu gösteren videolar çekerek bir şekilde trend olmuş.

Şule’nin gündem olan videolarından birinin içeriğinde şu ifadeleri kullandı:

Buradayım ya burada, bu altınlar, paralar verildiği zaman mutlu huzurlu buradaysam en zor ağır günde de buradayım

Olay bundan ibaret. Kendisi ile alakalı çok fazla biyografik bilgi bulunmuyor. Sizler konu hakkında görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden paylaşarak, konuya katkı sağlayabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Şule Milan (Şahlo) kimdir? Şule’nin olayı ne?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!