Zayıflama çayı kullananlar yorumları ve şikayetleri not bırakıyor

Zayıflama çayı kullananlar
Zayıflama çayı kullananlar

İnternette her geçen gün yeni bir bitkisel gıda takviyesi veya sosyal medya hesaplarında paylaşıldığı gibi zayıflama çayı / bitkisel zayıflama çayları tanıtılıyor. Bazılarını halkın yakından tanıdığı ünlüler reklamını yaparken bazılarını ise facebook gruplarında, instagram reklamlarında görerek bilmekteyiz.

Zayıflama çayı kullananlar; kullanmış oldukları ürünlerin işe yarayıp yaramadığını, hangi şekillerde, yaptıkları diyet programları ile birlikte ne kadar sürede kaç kilo verdiklerini dilerlerse konunun takipçileri ile paylaşıyorlar.

Zayıflama çayı kullananlar

İnternette bulabileceğiniz zayıflama çayları ile alakalı kısa bir liste oluşturduk. Bunlar;

  • meri detox zayıflama çayı
  • pelinin zayıflama çayı
  • konjac tea bitkisel çayı
  • kombuçya bitki çayı
  • teff bitkisel zayıflama çayı
  • koka zayıflama çayı
  • mate bitki çayı
  • WiltLife bitkisel zayıflama çayı

Yukarıda paylaştığımız listeye sizler de kullanmış olduğunuz ürünleri zayıflama çayı kullananlar başlıklı bu konunun yorum bölümünden paylaşarak, ekleyebilirsiniz. Yukarıdaki ürünleri kullanarak kilo verenler olduğu gibi şikayetleri de paylaşanlar bulunmaktadır.

Bitkisel zayıflama çayları
Bitkisel zayıflama çayları

Zayıflama çayı yorumları

Öncelikle kilo vermek için internetten bir ürün satın almadna önce bilmeniz gereken bazı hususlar vardır. Mesela kronik bir rahatsızlığınız varsa ve mutlaka kilo vermeniz gerekiyorsa kesinlikle doktora görünüp, onların size önereceği diyet programları veya ürünleri ile kilo vermelisiniz.

Eğer emzirme dönemindeyseniz, hamileyseniz bebeğinizin sağlığı, metabolizmasının bozulmaması için bu tarz ürünlerden kesinlikle uzak durmanız gerekiyor. Eğer doktorunuz size kullanabilirsiniz, bir mahsuru yoktur demişse bu uyarıyı kulak ardı edebilirsiniz.

Kilo verdiren bitkisel zayıflama çayları
Kilo verdiren bitkisel zayıflama çayları

Bitkisel zayıflama çayları şikayetleri

Ayrıca internette gördüğünüz her ürün orjinal olmayabilir. Dahası orjinal olsa bile işe yarıyor garantisini kimse veremez. Bu tarz ürünleri maalesef para kazanmak için insanların duygularıyla oynayan kişiler, içinde hiç birşey olmayan veya ne olduğu belli olmayan maddeleri katarak da satabiliyorlar.

Türkiye sağlık bakanlığı bu konuda birçok firmaya ceza vermiştir fakat bir şekilde tarım bakanlığından onay alarak veya onaysız bir şekilde bitkisel zayıflama çayları satılmaya devam etmektedir.

Hangi çay zayıflatır?
Hangi çay zayıflatır?

Alacağınız ürünleri mutlaka araştırın

Sözün özü mutlaka kullanacağınız ürün ile alakalı zayıflama çayı yorumları / bitkisel çay şikayetleri okumadan karar vermeyiniz. Sizler kafanıza takılan soruları yorum alanından sorunuz, konu hakkında fikir sahibi olan kimseler cevapları paylaşsın ve bu şekilde sağlıklı bir ortam oluşsun.

Sadece bir internet sitesine bağlı kalarak karar vermeyin. Mesela JODD HABER’de okuduğunuz yorumlara aldanarak bu ürün işe yarıyor veya kesinlikle iyi bir üründür düşüncesine kapılmayınız. Lütfen başka sitelerde paylaşılan kullanıcı yorumları / şikayetleri de okuyunuz. Mesela şikayetvar.com bu konuyu iyi bir site olabilir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Zayıflama çayı kullananlar yorumları ve şikayetleri not bırakıyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ben fable tea zayıflama çayını satın almak istiyorum. Sipariş sayfasına ulaşamadım bir türlü. Acaba nereden ve nasıl sipariş verebilirim? Ya da Adana’da satın alabileceğimiz bir eczane var mıdır?

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!