Müge Anlı’nın 50 kişilik dev ekibi işte çıkarıldı

Müge Anlı'nın 50 kişilik set ekibi işten çıkarıldı
Müge Anlı'nın 50 kişilik set ekibi işten çıkarıldı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri bu hafta yayınlanmamış ve konuyla alakalı bir açıklama yapılmamıştı. Hayranları geçtiğimiz hafta Müge Anlı’nın corona virüs nedeniyle doktorlar için söylediği sözlerden dolayı yeni bölümlerinin yayınlanmadığını düşünmüştü.

Müge Anlı özür diledi

Geçtiğimiz hafta seyircisiz bir şekilde yayın yapan Müge Anlı’nın bu hafta yeni bölümleri yayınlanmadı. Her ne kadar Müge Anlı konuyla alakalı özür dilemiş olsa da bu sosyal medyada pek tatmin edici bulunmadı.

Bu hafta yeni bölüm yerine eski bölümleri yayınlanan müge anlı ile tatlı sert programı akıllara doktorlar hakkında söylediği sözden dolayı yayından kaldırıldığını getirmiş olsa da aslında gerekçesinin koronavirüs olduğu ortaya çıkmıştı.

Bugün yaşanan yeni bir gelişme ise Müge Anlı’nın programıyla alakalı depremlerin yaşandığını göstermektedir. Herkesin sıkıntılı olduğu, ekonomik sorunlar yaşadığı şu dönemde Müge Anlı’nın teknik ekibinden 50 kişi işten çıkarıldı.

Müge Anlı zor durumda olabilir

Bize öyle geliyor ki Müge Anlı’nın da bu konuda yapacak pek birşeyi yoktur çünkü bizim tanıdığımız Müge Anlı, ekibini yalnız bırakmaz, bu kadar kişinin işten çıkarılmasına razı olmazdı. Belki de herşey düzene oturduğunda, Müge Anlı bu konuyu yeniden gündeme getirerek 50 kişinin ve ailesinin mağduriyetini giderecektir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Müge Anlı’nın 50 kişilik dev ekibi işte çıkarıldı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!