Son dakika.. İstanbul depremi vatandaşı korkuttu

istanbul deprem son dakika
istanbul deprem son dakika

AFAD’ın twitter hesabında İstanbul’da deprem meydana geldiği açıklandı. Birçok vatandaş sosyal medyada depremi hissettiklerini, çok korktuklarını söyledi. AFAD’ın 3.8 olarak paylaştığı depremin büyüklüğü ile alakalı Kandilli Rasathanesi 4.1 olarak revize etti.

AFAD: 3.8 OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Gece yarısı saat 02:56’da hissedilen deprem özellikle Arnavutköy tarafında oturan vatandaşlar tarafından hissedildi. Depremin derinliği 7.03 km olarak paylaşılırken çevre bölgelerde yaşayan vatandaşlarda depremi hissettiklerini twitterdan paylaştı.

istanbul deprem
istanbul deprem

Şu ana kadar bildirilmiş bir hasar / kayıp olmazken uzmanlar artçı sarsıntıların devam edebileceği konusunda uyarıda bulunuyor.

Karadeniz’de meydana gelen deprem İstanbul’un her iki yakasında da hissedildi. Sosyal medyada paylaşılan haberler doğrultusunda birçok vatandaşın sokağa çıktığı ve endişlendiği bilgisini aldık.

istanbul son dakika deprem
istanbul son dakika deprem

KANDİLLİ: 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Kandilli Rasathanesi, olayın gece saat 3’e yakın bir saat merkez üssü Karadeniz olarak belirtti. Depremin 4.1 şiddettinde olduğunu belirten Kandilli derinliği ise 17.6 km olarak belirtti. Henüz bildirilen bir can/mal kaybı yoktur.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Son dakika.. İstanbul depremi vatandaşı korkuttu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Allah hepimizi kazadan beladan korusun çünkü bu sene hiç normal bir sene değil. Hep kaza bela sorun sıkıntı ile geçiyor

    Cevapla
  2. Bir yandan coronavirüs belası bir yandan deprem bir yandan başka felaketler. Ne oluyoruz ya? Gerçekten 2019’da kalmış olsaydık sanki daha iyi olacaktı.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!