Haydar Baş’ın coronavirüs nedeniyle öldüğü açıklandı

haydar bas koronavirus
haydar bas koronavirus

Türkiye’de uzun yıllar boyunca siyasette yer alan Haydar Baş’ın koronavirüs salgınından etkilenerek, tedavi  gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.

Türkiye’de özellikle 28 Şubat döneminde adı sıkça gündemde olan isimlerden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)’nin genel başkanı Haydar Baş covid-19 yüzünden vefat etti.

Paylaşılan bilgiler doğrultusunda Haydar Baş’ın Trabzon’da özel bir hastanede tedavi gördüğü fakat sabah erken saatlerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı söylendi.

Haydar Baş kimdir?
Haydar Baş kimdir?

HAYDAR BAŞ’IN CENAZE NAMAZI NE ZAMAN KILINACAK?

Haydar Baş’ın cenaze namazı ile alakalı detaylar belli oldu. Memleketi Akçaabat’ta şehitlik tepesinde kılınacak olan cenaze namazına sadece aile bireyleri koronavirüs nedeniyle katılacaktır. Naaşı ise yine doğduğu ilçe olan Akçaabat’ın sarıtaş mahallesine gömülecektir. Cenaze namazı 15 Nisan 2020’de ikindi namazına müteakiben kılınacaktır.

Haydar Baş Resimleri
Haydar Baş Resimleri

HAYDAR BAŞ KİMDİR?

Haydar Baş, 28 Ocak 1947’de Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dünyaya gelen türk siyasetçisi ve medya patronudur. Aynı zamanda Kadiri tarikatının da liderlerinden biriydi. BTP’yi kurduktan vefat edene kadar başkanlığını yürüttü. Meltem TV, Yeni Mesaj TV ve birçok derginin de sahibiydi.  14 Nisan 2020’de covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Haydar Baş’ın coronavirüs nedeniyle öldüğü açıklandı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Haydar Baş’ın cenazesi ile bilgiler kesin mi? Sadece ailesi mi katılabilecek? Normalde camilerde toplu namaz kılınmıyor ikindi namazından sonra cenaze namazı nasıl kılınacak acaba?

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!