İnternet bugün neden yavaş sorusu 16 Nisan’da cevabını arıyor!

İnternet neden yavaş? 16 Nisan 2020
İnternet neden yavaş? 16 Nisan 2020

Türkiye’de koronavirüs nedeniyle evde kalan vatandaşlar zamanlarının çoğunu internette dolaşarak, film izleyerek veya çevrim içi dersler alarak geçiriyor. Twitter ve diğer sosyal mecralarda kullanıcıların çoğu “internet neden yavaş” diye şikayet ettiler. Peki internet neden yavaşladı?

KOVİD-19 internet hızı yavaşlama şikayet
KOVİD-19 internet hızı yavaşlama şikayet

İnternetim neden yavaşladı?

Koronavirüs pandemisi nedeniyle vatandaşımızın çoğu evlerinde zaman geçiriyor. Evde kalan vatandaşlar internet kullanımının artmasına neden oldu ve bu durum ister istemez bağlantının aşırı yüklenme nedeniyle yavaşlamasına neden oldu.

Film izleyen insanlardan konser verip takipçilerine dinleten sanatçılara, alışveriş yapanlardan evden çalışmak zorunda olanlara birçok kişi öyle veya böyle interneti kullanmaktadır. Televizyonların internete bağlanmasıyla birlikte TV’den yayın yapan uygulamaları kullanan kişilerin artması da internetin yavaşlamasına neden olmuştur fakat internet neden yavaş sorusunun tek cevabı bu değildir.

Koronavirüs internet yavaşladı şikayetleri
Koronavirüs internet yavaşladı şikayetleri

Türk Telekom Henüz Yorum Yapmadı

Konuyla alakalı olarak Türk Telekom henüz resmi olarak bir açıklama yapmazken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı yardımcılarından Ömer Fatih Sayan tüm dünyada facebook, twitter, instagram, youtube gibi sitelerin alt yapısında teknik sorunlar olduğunu ve bunun Türkiye’de de internet kullanıcılarını etkilediği açıklaması geldi.

Elbette internetin Türk Telekom’un altyapı çalışmaları nedeniyle geçici olarak yavaşlamış olması da ihtimal dahilindedir. 15 Nisan 2020 itibariyle vatandaşlar internet neden yavaş sorusunun cevabını araştırmaya devam etmektedirler.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
İnternet bugün neden yavaş sorusu 16 Nisan’da cevabını arıyor!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!