Avcılar’da İBB Tesisleri Metrobüs durağında korkunç kaza

metrobus kaza koronavirus
metrobus kaza koronavirus

İstanbul’da yoğun bir trafiğin olduğu saatte Avcılar’daki İBB tesisleri durağında 2 metrobüsün kafa kafaya çarptığı görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Büyükşehir Belediyesi konuyla alakalı yaptığı açıklamada şoförün baygınlık geçirmesi nedeniyle kazanın gerçekleştiğini ifade edildi.

Kaza sonrasında ölen kimse olmazken 4 kişinin yaralandığı bilgisi geldi. Çevredeki vatandaşların 112 ve 155’i aramasıyla birlikte olay yerine birçok ambulans sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, sonrasında çevre hastanelere kaldırıldılar.

Kaza nedeniyle metrobüs seferleri çift yönlü olarak durdu, trafik oluştu. Akşam üzere 16:55’te gerçekleşen kazada her iki aracın şoförleri ile birlikte 2 vatandaş yaralandı.

Kazadan sonra yolcular metrobüs hattından sosyal mesafeyi hiçe  sayarak en yakın durağa giderek, farklı vastıları kullandılar.

Baygınlık geçirdiğinden dolayı meydana gelen kazada herkesin durumunun iyi olduğu İBB başkanlığınca kamuoyu ile paylaşıldı. Sonrasında olay yerinin temizlenmesi ile birlikte seferler yeniden aktif olarak başladı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Avcılar’da İBB Tesisleri Metrobüs durağında korkunç kaza
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!