Dornaz alfa nedir? Dornaz alfa ne işe yarıyor cevabı merak ediyor

Dornaz alfa ilacı nedir?
Dornaz alfa ilacı nedir?

Dornaz alfa, Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Herkes coronavirüs ilacı dornaz alfa nedir? dornaz alfa nerede satılıyor veya nasıl satın alabilirim diye Google’da aramalara başladı. Bu yazımızda son birkaç saattir Twitter’da bir doktorun paylaştığı dornaz alfa ilacını konuşuyor.

Prof. Dr. Ercüment Ovalı dornaz alfa ilacı yan etkileri nelerdir?
Prof. Dr. Ercüment Ovalı dornaz alfa ilacı yan etkileri nelerdir?

Dornaz alfa nedir?

Dornaz alfa; COVİD-19’un tedavisi için geliştirildiği iddia edilen bir ilaç adıdır. Türkiye’de koronavirüs tedavisi için ilaç araştırmalarına devam eden isimlerden biri de Prof. Dr. Ercüment Ovalı’dır.

Yaklaşık 2 saat önce Twitter’da 23 Nisan’da koronavirüs ilacını açıklayacağım diyerek gündeme oturan OVALI, paylaştığı başka bir haberle coronavirüsün ilacını bulduklarını ve adının da dornaz alfa olduğunu söyledi.

Dornaz alfa işe yarıyor mu?
Dornaz alfa işe yarıyor mu?

Prof. Ovalı’nın görüşlerine göre bu ilacın koronavirüs test sonuçları pozitif çıkmış kişilerde teste tabi tutulması gerektiğini açıkladı.

Dornaz alfa işe yarıyor mu?

Dornaz alfa ilacı, herkesin her yerde bulacağı bir ilaç değildir. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında Türk hekimlerinin yoğun araştırmalar, çalışmalar sonucu bulduğu bir ilaçtır. Normalde ilacın ismini 23 Nisan 2020’de açıklayacaklarını söyleyen Prof. Ovalı o zamana kadar birçok insanın bu ilaç sayesinde kurtulabileceği düşüncesiyle şimdiden paylaştıklarını açıkladı.

Dornaz alfa zararları, yan etkileri nelerdir?
Dornaz alfa zararları, yan etkileri nelerdir?

Bu işin başındaki insanlara tavsiyede bulunan Prof. Dr. Ercüment Ovalı bir an önce koronavirüs tedavisi için bu ilacın kullanılmasını tavsiye edip, kahramanlarına teşekkür etti.

DORNAZ ALFA İLACI HAKKINDA

dornaz alfa nedir
dornaz alfa nedir

Dornaz Alfa’nın Yan Etkileri Nelerdir?

İlacın henüz yan etkileri var mıdır? Ne kadar sürede ilacı kullanan kişilerde ne gibi etkileri görünecektir bilinmemektedir. Sadece koronavirüsün tedavisinde umut vaadedici gelişmeleri olduğu ve tedavide kullanılarak birçok insanın hayatının kurtulacağı söyleniyor.

Dornaz alfa ilacı satış fiyatı?

Eczanelerde reçete ile satılan etken maddesi dornaz alfa olan ilaçlar bulunuyor. Bunların satış fiyatları ilacına göre değişse de bir tanesi var ki adı “PULMOZYME 2,5 MG 30 AMPUL” olup satış fiyatı ise 2872.09 ₺ şeklindedir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Dornaz alfa nedir? Dornaz alfa ne işe yarıyor cevabı merak ediyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Hocayı en kalbi hislerimle tebrik ediyorum umarım tam anlamıyla faydası olur da dünyaca bu beladan kurtuluruz

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!