Pinterest Trends nedir? Nasıl Kullanılır?

pinterest trends nedir
pinterest trends nedir

Pinterest, dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından bir tanesidir. Bugün pinterest trends uygulamasını duyurduktan sonra borsa hisselerinde artış yaşandı. Facebook, Twitter’dan sonra en çok kullanılan ve genelde resimlerin ağırlıklı olarak paylaşıldığı sitede her türlü içeriği bulabiliyorsunuz.

Türkiye’de fazla kullanılmasa da ciddi sayıda kullanıcısı bulunan Pinterest, bugün Google’da olduğu gibi en çok aratılan içerikleri gösteren Pinterest Trends hizmetini duyurdu.

Pinterest trends şimdilik ingilizce!

Henüz Türkçe olarak yayın yapılmıyor. Sadece İngilizce olarak hizmete başlayan Pinterest Trend ile kelime bazlı arama yaptığınızda size en çok aratılan kelimeleri göstermektedir.

Pinterest trends türkçe dil desteği henüz olmasa da yakında geleceği tahmin ediliyor.
türkçe dil desteği henüz olmasa da yakında geleceği tahmin ediliyor.

Şuraya tıklayarak anlık en çok aratılan sonuçlara ulaşabilirsiniz. Eğer ingilizce sitelerle uğraşıyorsanız veya Pinterest üzerinden içerikler yayınlayarak sitenizden para kazanmaya çalışıyorsanız bu hizmet sayesinde sitenize daha hızlı sürede çok içerik çekebilirsiniz.

Türkçe yayınlanacak mı?

Henüz kesin olmasa da geliştirilen bu sistem ile alakalı ilerleyen zamanlarda türkçe ve diğer dünya dilleri desteğinin de getirileceği tahmin ediliyor. Şimdilik sadece Amerika’da kullanıma açılmıştır.

23 Nisan 2020 itibariyle şirketin hisseleri $18.50 olup, koronavirüs nedeniyle $23’dan gerilemiştir.  Sitemizde daha önce pinterest ile para kazanma yöntemleri ile alakalı paylaşılan içerikleri incelemeyi unutmayınız.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Pinterest Trends nedir? Nasıl Kullanılır?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!