Bay Yanlış oyuncuları kadrosuna yeni isimler katıldı

bay yanlış oyuncuları ve konusu
bay yanlış oyuncuları ve konusu

FOX TV’de yayınlanacak olan yaz dizisi bay yanlış oyuncuları netleşmeye başladı. Birkaç aydır oyuncu arayışında olan dizi ekibi Can Yaman, Özge Gürel, Gürgen Öz gibi isimlerle anlaşmıştı. Geçtiğimiz gün diziye 4 yeni ismin daha dahil olduğu kulislerden gelen bilgiler arasındaydı.

Fox’un yaz dizisi olarak yayınlanacak olan bay yanlış romantik komedi türünde sezonluk bir dizi olarak yayına başlayacaktır. Eğer dizi tutarsa sonraki sezonda da devam etmesi muhtemeldir.

Daha önce de birlikte Dolunay dizisinde rol alan Can Yaman ve Özge Gürel ikilisi bir kere daha aynı projede rol alacaklar. Gold Yapım’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi ise şu şekildedir:

Bay Yanlış Oyuncuları ve Konusu

Kısmen önceki dizilerle benzer bir senaryoya sahip olan bay yanlış, Özgür ve Ezgi’nin hikayelerini anlatacaktır. Özgür olmayı seven, hiç bir şeyden korkmayan ve maceracı Özgür ile hayatında her zaman mutlu olan, içi içine sığmayan genç bir kız olan Ezgi’nin birlikte yaşayacakları aşk ve aşık oldukları esnada mantıklarının buna engel olmasıyla birlikte bir müddet birlik olamayacakları işlenecektir.

Yani kısaca bay yanlış dizisinda aşk mı mantık mı konusu ele alınacaktır. Birçok romantik komedi dizisinde olduğu gibi bu dizi de kavgalarla başlayacak. Önce bir birlerine karşı ön yargılar olacak sonrasında da büyük aşk başlayarak, verilmek istenen mesaj verilecektir. Klasik bir fox tv dizisi diyebiliriz.

Bay Yanlış Oyuncuları

  • Can Yaman (Özgür)
  • Özge Gürel (Ezgi)
  • Lale Başar
  • Feri Baycu Güler
  • Suat Sungur
  • Fatma Toptaş
  • Gürgen Öz
  • Sarpcan Köroğlu
  • Serkay Tütüncü
  • Ece İrtem
  • Cemre Gümeli

Birsen Altuntaş’ın twitter üzerinden paylaştığı habere göre bay yanlış dizisi oyuncu kadrosu 4 yeni isimle daha da büyüdü. 1. bölüm ve 2. bölümü Bodrum ve Göcek’te çekilen dizinin devamı da İstanbul’da olacaktır. Yeni dahil olan isimler Sarpcan Köroğlu, Serkay Tütüncü, Ece İrtem ve Cemre Gümeli’dir.

Bay Yanlış Oyuncuları Tam Liste

CAN YAMAN (ÖZGÜR)

Bay Yanlış Oyuncuları: Can Yaman (Özgür)
Bay Yanlış Oyuncuları: Can Yaman (Özgür)

Can Yaman, 8 Kasım 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Can Yaman son olarak Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile birlikte başrolleri paylamıştı. Bir önceki projesi olan Dolunay’da ise yine Özge Gürel ile birlikte rol almış, ciddi bir iş adamı karakterini oynamıştı. Bay Yanlış dizisinde ise Özgür karakterini canlandıracaktır.

ÖZGE GÜREL (EZGİ)

Bay Yanlış Oyuncuları: Özge Gürel (Ezgi)
Bay Yanlış Oyuncuları: Özge Gürel (Ezgi)

Özge Gürel; 5 Şubat 1987’de İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu daha önceleri Dolunay, Kiraz Mevsimi, Kızım nerede gibi projelerde rol almıştır. En son 2018’de yayınlanan Börü dizisinde rol almış sonrasında ise hiç bir projede görünmemişti. 2020’nin yaz sezonunda yayınlanacak olan Bay Yanlış dizisinde başrolleri Can Yaman ile paylaşacaktır.

LALE BAŞAR (ÖZGÜR’ÜN ANNESİ)

Bay Yanlış Oyuncuları: Lale Başar (Özgür'ün Annesi)
Bay Yanlış Oyuncuları: Lale Başar (Özgür’ün Annesi)

Lale Başar; 27 Ocak 1964 yılında Ordu’da dünyaya gelen usta oyuncu Sen Sağ Ben Selamet, Aşk Uykusu, Herşey Aştan, Unutursam Fısılda gibi filmlerde rol almıştır. Yine bir başka usta yönetmen, oyuncu ve tiyatrocu olan Kemal Başar ile evlidir. FOX’un yeni dizisinde Özgür karakterinin annesini canlandıracaktır.

GÜRGEN ÖZ

Bay Yanlış Oyuncuları: Gürgen Öz
Bay Yanlış Oyuncu Kadrosu: Gürgen Öz

Gürgen Öz; 10 Mayıs 1979’da Zonguldak’ta dünyaya gelen ünlü oyuncu aynı zamanda yazar kimliği ile de bilinmektedir. Romantik Komedi 1-2, Hokkabaz gibi isim yapmış projelerde rol almış Gürgen Öz, bu yaz FOX’un yaz dizisi bay yanlış projesinde de karşımıza çıkacaktır.

FERİ BAYCU GÜLER

Bay Yanlış Oyuncuları: Feri Baycu Güler
Bay Yanlış Oyuncu Kadrosu: Feri Baycu Güler

Feri Baycu Güler; 1 Temmuz 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncunun ilk kariyeri 2012 yılında Aşkın Halleri dizisiyle olmuştur. Hafızalara Erkenci Kuş dizisindeki meraklı kuaför Melahat karakterini canlandırarak kazınmıştır.

SUAT SUNGUR

Bay Yanlış Oyuncuları: Suat Sungur
Bay Yanlış Oyuncu Kadrosu: Suat Sungur

Suat Sungur; 1 Mart 1961’de Denizli’de dünyaya gelen ünlü oyuncu No:309, Akasya Durağı, Kahpe Bizans gibi projelerde rol almış fakat en çok Sihirli Annem dizisinde Avni karakteri ile hafızalara kazınmıştır. Kariyeri boyunca onlarca film ve dizide rol alan usta oyuncunun 2020 projesi ise Fox TV’nin bay yanlış dizisi oldu.

FATMA TOPBAŞ

Bay Yanlış Dizi Ekibi: Fatma Topbaş
Bay Yanlış Dizi Ekibi: Fatma Topbaş

Fatma Topbaş; 25 Kasım 1982’de Mersin’de dünyaya gelen ünlü oyuncu Avanak Kuzenler, Herkes mi aldatır, Hayat Devam Ediyor, Başrolde Aşk gibi projelerde rol almıştır. 2016’de No:309 ve 2019’da ise Annem dizilerinde seyirci karşısına çıkmıştı.

SARPCAN KÖROĞLU

Sarpcan Köroğlu Bay yanlış dizi ekibi
Sarpcan Köroğlu Bay yanlış dizi ekibi

Sarpcan Köroğlu; 14 Temmuz 1990’da İstanbul’un Şişli ilçesinde dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Güneş’in Kızları, Yasak Elma, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerin yanı sıra son olarak 2017 yılında Damat Takımı sinema filminde rol almıştır. Fox’un yeni dizisine yeni transfer olan yakışıklı oyuncunun rolü henüz bilinmemektedir.

SERKAY TÜTÜNCÜ

Bay Yanlış Dizi Ekibi: Serkay Tütüncü
Bay Yanlış Dizi Ekibi: Serkay Tütüncü

Serkay Tütüncü; 7 Şubat 1991’de İzmir’in Tire ilçesinde dünyaya gelen oyuncu Afili Aşk, insanlık suçu, para bende gibi yapımların yanı sıra Acun’un Surviver yarışmasına da katılmıştı. TV programlarına geçmeden önce bazı futbol takımlarında top koşturmuştur.

Bay Yanlış Oyuncuları Hakkında Yorumlarınız

Sizler de dizi ile alakalı görüşlerinizi yorum alanından paylaşmayı unutmayınız. Eksik veya yanlış bilgiler varsa lütfen yorum kısmından belirterek, düzeltiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bay Yanlış oyuncuları kadrosuna yeni isimler katıldı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Çok güzel ya özge gürel ile can yaman bir birlerine çok yakışıyorlar. Sevgili olsalar çok iyi olur bence. Sabırsızlıkla bay yanlış dizisini bekliyorum diyenler burada mı? :)

    Cevapla
  2. Canım ya can yaman seni çok özledik umarım en kısa zamanda seni ve özgeyi birlikte görürürz.

    Cevapla
  3. Valla ne yalan söyliyeyim ekip sağlam. On numara 5 yıldız oyuncular var fakat umarım birçok romantik komedi dizisi gibi ilk 3-4 bölümden sonra baymaya başlamazlar. Bizim türk dizilerinin en büyük problemlerinden bir tanesi de maalesef budur. Hem uzun bölümler çekiyorlar -ki çoğu reklamla müzikle, beklemekle geçiyor- hem de 3-4 bölüm sonra dolduramadıklarından dolayı olayı başa sarıp duruyorlar. Şimdiden başarılar dilerim.

    Cevapla
    • Ekip sağlam ama bi Demet Özdemir eksik. Özge Gürel de güze bir kadın ama bence Demet daha iyi olurdu.

      Cevapla
  4. Diziyi izleme nedenim can ile özgenin bir birine yakışıyor olmasından başka birşey değildir. İkisini de çok seviyor, ikisini de yakından takip ediyorum. Umarım güzel bir senaryosu vardır da izlediğimizden zevk alırız.

    Cevapla
  5. Bence Özge Gürel yerine Demet ozdemir paşaydı daha iyi olurdu. En azından bence can yamam İle Demet Özdemir daha çok yakışıyorlar bir birlerine.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!