Erdoğan berberlerin 11 mayıs 2020’de açılacağını açıkladı

berberler avm 11 mayis koronavirus
berberler avm 11 mayis koronavirus

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ki kabine toplantısında berberler ve AVM’ler ile alakalı bazı kararlar alındığını söyledi. Son birkaç haftadır herkesin merak ettiği berberler açılacak mı? saçlar uzadı saçlarımızı nerede kestireceğiz soruları sosyal medya sürekli paylaşılıyordu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara göre 11 Mayıs 2020 itibariyle berberler dükkanlarını açarak müşteri kabul edebileckeler. Fakat aynı anda dükkanda koltuk sayısı kadar müşterinin olması gerekiyor.

Yine benzer şekilde AVM’ler ile alakalı da alınan kararlara göre 11 Mayıs 2020’den itibaren geçerli olmak üzere birçok AVM açılacak ve esnaf iş yapacaktır. Yalnız mağazalarda elbise satılıyorsa veya insanların sürekli temas ettikleri eşyalar varsa bazı tedbirler alınması şartıyla açılmasına izin verilecek.

Kurallara uymayan esnaflara idari para cezasının kesileceğini hatırlatmak istiyoruz. Henüz ülkede koronavirüs salgını bitmiş değildir. Bu nedenle sosyal mesafeye dikkat etmeli, kendimizi ve insanları virüsten korumalıyız.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Erdoğan berberlerin 11 mayıs 2020’de açılacağını açıkladı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!