THYAO hisse yorumları son dakika 2024

THYAO hisse senedi, 2024 yılında nasıl bir performans gösterecek? THYAO hisse yorumları son dakika, hedef fiyatları, analizleri ve haberleri bu yazıda bulabilirsiniz. THYAO hisseleri yükselecek mi? Okumak için tıklayın.

THYAO hisse yorumlari son dakika

THYAO, Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı’nın hisse senedi kodudur. THYAO, Borsa İstanbul’da işlem görmektedir. THYAO, havacılık sektöründe faaliyet gösteren, yurtiçi ve uluslararası hava taşımacılığı ve kargo hizmetleri sağlayan bir şirkettir.

THYAO hisse senedi, 05 Şubat 2024 tarihinde 289,250 TL fiyatla kapanmıştır. Bu fiyat, hissenin 52 haftalık zirve seviyesidir. Hissenin 52 haftalık en düşük fiyatı ise 114,700 TL’dir. Hissenin 1 yıllık değişimi %97,27’dir. www.jodd.net

THYAO hisse senedi ile ilgili son dakika yorumlarına bakıldığında, çeşitli kaynaklardan farklı görüşler bulunmaktadır. Investing.com forumunda, hisse senedinin fiyatının aşırı pahalı olduğu, kar satışlarının olabileceği, geri çekilme sonrası alım yapılmasının uygun olabileceği, hisse fiyatının en az 6 dolar olmasının beklendiği, THY’nin sürekli kar eden bir şirket olduğu, yabancıların hisseye ilgi gösterdiği gibi yorumlar yer almaktadır1.

Aynı sitede, THYAO hisse senedi için teknik analiz yapan bir yazar, uzun vadeli trend çizgisine ve Fib 3.618 seviyesine denk gelen ortalama 260 TL fiyatının, hisse için en yakın direnç noktası olduğunu, bu bölgedeki mücadelede hisse fiyatının 245 TL’ye kadar hareket etmesinin makul karşılanabileceğini belirtmiştir3.

Finans7.com sitesinde ise, THY Başkanı İlker Aycı’nın, THYAO hisse senedinde hedef fiyatı açıkladığı haberine yer verilmiştir. Aycı, THY hissesinin dolar bazında %116, TL bazında ise %190 arttığını söyleyerek, hisse fiyatının en az 6 dolar olmasını beklediklerini ifade etmiştir4.

Yine de borsada işlem yapmadan önce çok dikkatli olmakta yarar vardır. Bu bilgiler yatırım tavsiyesi olmayıp, başka sitelerden derlenmiş thyao hisse yorumlarıdır.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
THYAO hisse yorumları son dakika, borsada thyao alınır mı?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!