Sudocrem pişik kremi kullananlar

Sudocrem pişik kremi kullananlar
Sudocrem pişik kremi kullananlar

Sudocrem nedir? Temelde baktığınızda ürünün kutusunda “bebek pişik kremi” olduğu ifade ediliyor. Yalnız birçok kullanıcı bu ürünü ararken sudocrem sivilce kremi veya sudocream pişik kremi olarak da aratıyor. Bu yazımızda sudocrem ne işe yarar, yararları veya zararları nelerdir, satış fiyatı ne kadar gibi sorulara cevap vereceğiz. Sizler de sayfanın altında bulunan sudocrem kullanıcı yorumları bölümünden ürün ile alakalı şikayetleri / önerileri paylaşabilirsiniz.

Lütfen JODD HABER‘de paylaşılan ürünleri kullanmadan önce doktorunuzla konuşmayı ihmal etmeyiniz veya kullandığınız zaman tüm sorumluluğu kabul ettiğinizi unutmayınız. Mutlaka ürünlerin içindeki bileşenleri bakınız.

Sudocrem nedir?

Sudocrem; en basit tanımıyla içinde çinko oksit ve lanolin bulunan bir bebek pişik kremidir.  Fakat birçok kişi bu kremi maske yaparak sivilceleri gidermekte de kullanmaktadır.

Sudocrem kullananlar
Sudocrem kullananlar

Lanolin; Cildi nemli tutarak, bebek gibi canlı olmasını sağlar. Kozmetik sektöründe çok fazla kullanılan bir maddedir. Daha fazla bilgi almak için şuraya tıklayabilirsiniz.

Çinko oksit de iltihabı kurutarak sivilcelerin yok olmasını yani pişiğin gitmesini sağlıyor. Eğer bu maddelere ve ürünün içeriğindeki diğer maddelere karşı allerinizin olup olmadığını kontrol ediniz.

Sudocrem almadan önce bu videoyu izleyin!

Sudocrem satılan yerler

Öncelikle belirtmek istiyoruz ki bu kremin üreticisi Biocodex firması olup sudocrem eczaneler haricinde başka yerlerde satılmamaktadır.

Satış fiyatı 20 – 25 TL olan sudocrem ile alakalı internette satılan ürünlerin orjinal olmadığını belirtmek istiyoruz. Hem sizin hem de bebeğinizin cilt hastalıkları ile mücadele etmemesi için lütfen sahte ürünleri kullanmayınız.

Sudocrem kullanıcı yorumları

Değerli takipçiler! Sudocrem kullananlar sayfanın altında bulunan yorum alanından görüşlerini paylaşıyorlar.  Kullanımı ile alakalı zaten yukarıda paylaştığımız videoda detaylar paylaşılmıştır.  Bu arada sitemizde paylaştığımız diğer pişik kremi tavsiyeleri için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Sudocrem kullanıcı yorumları
Sudocrem kullanıcı yorumları

Bebeğinizin bezini her değiştirdikten sonra sudocrem pişik kremi kullanabilirsiniz. Eğer pişik yoksa kullanmak zorunda değilsiniz fakat bebeğinizin cildini nemlendirmek ve yumuşatmak istiyorsanız kullanmanızda yarar vardır.

Sudocrem pişik kremi şikayetleri

Sevgili hanımlar! Ürünün resmi tanıtım sitesi www.sudobebek.com olup bu site üzerinden herhangi bir satış işlemi yapılmamaktadır. Az önce de ifade ettiğimiz gibi sudocrem sadece eczanelerde satışı yapılan bir üründür.

sudocrem sivilce kremi eczane
sudocrem sivilce kremi eczane

Eğer bu ürünü kullandığınız halde problem yaşamışsanız lütfen sudocrem şikayetleri bölümünden görüşlerinizi paylaşınız. Ayrıca kafanıza takılan soruları da yine sayfanın altında bulunan kullanıcı yorumları bölümünden sorabileceğinizi lütfen unutmayınız.

Lütfen bizi Google Haberler üzerinden takip etmeyi unutmayınız.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Sudocrem pişik kremi kullananlar
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!