Aquaman 2 Oyuncuları arasında Amber Heard Olmayabilir!

amber heard aquaman 2 oyuncuları

2022 yılında yayınlanması beklenen Aquaman 2 filmi ile alakalı oyuncu kadrosunda değişiklik olabileceği iddia edildi. İlk filmi 2018 yılında yayınlanan Aquaman filmi çok beğenildiği için devamı da çekildi. Öyle ki sinema salonlarında yayınlandıktan çok kısa bir süre sonra hasılat rekorları kırarak 1.1 milyar dolarlık bir getirisi oldu.

Johnny Depp ile boşanan Amber Heard ile alakalı olarak ortaya atılan iddianın hapse girebiliyor olma ihtimalinden dolayı aquaman 2 oyuncuları arasından çıkarıldığıdır. Bu bilgi henüz Warner Bros. tarafından teyit edilmemiş olsa da bu yönde dedikodular yabancı medyada konuşuluyor.

SES KAYDI HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ

Eski eşi Johnny Depp ile aralarında çıkan tartışmalardan dolayı kendisine eski eşine 50 milyon dolarlık bir dava açmıştı. İddiaya göre Amber Heard’a eski eşi Johnny Depp tarafından şiddet uygulanmıştı.

Fakat aradan geçen 3 yılın ardından ortaya çıkan bir ses kaydı şiddetin aslında Johnny Depp’e yapıldığı ve Amber Heard’ın mahkemeyi manüpüle ettiği gerekçesi ile 3 yıla kadar hapse mahkum edilmesi söz konusu.

amber heard 2020 aquaman filmi
amber heard 2020 aquaman filmi

CHANGE.ORG’da İMZA TOPLANIYOR

Bütün bunlar göz önüne alındığında Amber Heard aquaman 2 oyuncu kadrosu listesinden çıkarılabilir diye düşünülüyor. Dediğimiz gibi kesin bir bilgi olmasa da change.org üzeirnden başlatılan oyuncu kadrosunda çıkarılsın kampanyasına şimdiden yaklaşık 440 bin kişi destek vermiş durumda.

Siz de bu kampanyaya destek vermek isterseniz şuraya tıklayarak Change.org’a gidip oyunuzu kullanabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Aquaman 2 Oyuncuları arasında Amber Heard Olmayabilir!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!