Berberler ne zaman açılacak? Saç-sakal birbirine karıştı

Berberler ne zaman açılacak?
Berberler ne zaman açılacak?

Berberler ne zaman açılacak konusu sosyal medyada haddinden fazla geyiğin dönmesine neden oldu. Türkiye’de 10 Mart 2020’den itibaren koronavirüs hastalığı nedeniyle birçok esnaf gibi berberler de kapandı.

Yaklaşık 1 buçuk aydır kapalı olan berberler nedeniyle birçok kişi saçlarını sıfıra vurup veya jiletle kel tıraşı yaptılarsa halen inatla berberlerin açılacağı günü bekleyip, saçlarını uzatanlar da yok değil.

Açık söylemek gerekirse sadece berberlerin değil, her sektörün açılmasını bizler de dört gözle bekliyoruz. Çünkü bir nevi hapse girmiş gibi psikolojik sorunlar başladı başlayacak.

Berberlerin açılma tarihi ile alakalı net bir bilgi resmi kurumlarca paylaşılmamış olsa da ramazan ayının sonlarına doğru berberlere belirli şartlar ile açma izni verilebilir. Çünkü hem bayram tıraşı hem de azalan koronavirüs vakaları bunun için gerekçe olabilir.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yeni bilgileri paylaşmayı unutmayınız…

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Berberler ne zaman açılacak? Saç-sakal birbirine karıştı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrasında yeni alınan kararları paylaştı. Buna göre 11 Mayıs 2020’den itibaren artık berberler açılacak ve insanlar tıraş olabilecek.

    Sadece berberler değil. AVM’ler de 11 Mayıs itibaiyle açılacaktır fakat giyim mağazaları ve insanların sürekli temasta bulunduğu mağazalar bazı tedbirler ve kurallar çerçevesinde açılacaktır.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!