Android 11 Beta sürümü ile alakalı Google’dan yeni açıklama!

google android 11 ne zaman çıkacak
Google Android 11

Google tarafından normal şartlarda 1 hafta sonra yayınlanması planlanmış olan Google Android 11 Beta etkinliği ile alakalı yeni bir açıklama geldi. Google tarafından android 11 beta etkinliği neden gecikti veya ertelendi diye bir açıklama yapılmadı.

ETKİNLİK TARİHİ ERTELENDİ

Birçok kişi tarafından merakla beklenilen Google Android 11 Beta sürümü için 3 Haziran 2020’de yayınlanması gerekiyordu. Binlerce, yüz binlerce kişinin çıksın diye beklediği yeni sürümün yayınlanacağı fakat ileri bir tarihte olacağı ifade edildi.

Google Android’in Twitter hesabından yapılan açıklama, Android 11 ile alakalı heyecanlı olduklarını fakat yakında tekrardan gelişmelerle birlikte olacaklarını ifade eden bir mesaj içeriyor. Konuyla alakalı paylaşılan tweet’e yüzlerce yorum yapıldı fakat hepsi cevapsız kaldı.

KORONA NEDEN OLMUŞ OLABİLİR!

Bu gecikmenin yaşanması COVİD-19’a bağlandı. Birçok kişi Android geliştiricilerinin korona nedeniyle çalışmadıklarını ve bu nedenden dolayı 3 Haziran’da gerçekleşmesi gereken etkinliğin ertelenmek zorunda olduğu tahmini yapıldı.

google android 11 etkinligi ertelendi
google android 11 etkinligi ertelendi

Android Ekibi Tarafından Paylaşılan Mesaj

Android Geliştirileri’nin twitter hesabından paylaşılan mesajda kısaca şu ifadeler yer aldı: “Android 11 ile alakalı daha fazla bilgi vermek için heyecanlıyız fakat kutlama yapmak için uygun bir zaman değil. Yayınlanması planlanan 3 Haziran etkinliğini erteledik. Çok yakında Android 11 ile alakalı daha fazla bilgi açıklayacağız”

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Android 11 Beta sürümü ile alakalı Google’dan yeni açıklama!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!