Bay Yanlış dizisi Özgür’ün evi nerede ve gerçekte kimin evidir?

featured

Yaklaşık 1 aydır sosyal medyada Fox Türkiye’nin yeni dizisi Bay Yanlış ile alakalı epey PR çalışması yapıldı ve tanıtıldı. Birçok kişinin haftalardır merak ettiği bay yanlış dizisi ile alakalı detaylar netleşirken yayınlanan fragmanda dizideki Özgür karakterinin kaldığı ev dikkatlerden kaçmadı. Birçok kişi Özgür’ün evi nerede? Özgür’ün kaldığı ev gerçekte kimin? şeklinde soruların cevaplarını merak etti. Bu haberde bay yanlış özgür’ün evi ile alakalı detayları bulabilirsiniz.

Daha önce sizler için bay yanlış oyuncuları hakkında detayları paylaşmıştık. 26 Haziran’da ilk bölümüyle yayında olacak olan Bay Yanlış, Özge Gürel ve Can Yaman ikilisinin performansı ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Bay yanlış oyuncuları, 2020 tam kadro Bay yanlış oyuncuları, 2020 tam kadro

Özgür’ün evi nerede? Gerçekte kimin?

Dizide dikkat çeken mekanlardan biri de hiç şüphesiz Özgür’ün kaldığı ev olacaktır. Koronavirüs pandemisi sürecinde havuzlar, kapalı mekanlar kapalıyken havuzlu bir evin ekranlara yansıyor olması dikkatlerden kaçmadı. Aslında bu evi daha önce de başka yerlerden görmüş olabilirsiniz.

Ataşehir’de bulunan ve değeri 1 milyon 250 bin dolar olan bu evi şarkıcı Linet özel olarak yaptırmıştı. Lüks bir apartmanın 18. katında olan bu dairenin havuzu ve manzarası açıkçası kıskandırmıyor değil. Hem Adalar’a hem de Kadıköy’e bakan terası Bay Yanlış dizisi için Gold Film‘e kiralanmıştır.

Linet Menaşi'nin lüks evi Bay Yanlış dizisine kiralandı
Linet Menaşi’nin lüks evi Bay Yanlış dizisine kiralandı

Linet Menaşi kimdir?

5 Mart 1975 tarihinde İsrail’de dünyaya gelen Linet’in annesi Leyla Özgecan, babası ise İstanbul yahudilerinden Şumuel Menaşe’dir. Birçok albüme imza atan Linet’in İnstagram’da 260 bin takipçisi bulunuyor.

Bay Yanlış Özgür'ün evi nerede? Gerçekte kimin? Bay Yanlış Özgür’ün evi nerede? Gerçekte kimin?

Bay yanlış dizisi yorumları

Çekimlerin kalabalıktan uzak ortamlarda çekildiği görülürken zaman zaman yaşanan yakınlaşmalar da gözlerden kaçmıyor. Tüm oyunculara koronavirüs testinin yapılıp yapılmadığı ise henüz bilinmiyor. Dizi ile alakalı sizler ne düşünüyorsunuz? Dilerseniz bay yanlış dizisi bağlantısına tıklayarak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bay Yanlış dizisi Özgür’ün evi nerede ve gerçekte kimin evidir?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Wooow.. Linet ablamızın evi de maşallah on numara beş yıldızmış. Abi insanlar bir şekilde kazanıyor parayı biz halen hayallerde yaşamaya devam. Helal olsun, daha güzellerinde otursun.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!