Sitare Akbaş, Sen çal kapımı oyuncuları arasında dikkat çekiyor!

Sitare Akbaş kimdir?
Sitare Akbaş

Sen çal kapımı dizisinin oyuncuları arasında yer alan 32 yaşındaki Sitare Akbaş büyük beğeni toplayarak, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gerçek adı Makbule Sitare Akbaş olan oyuncunun doğum tarihi 6 Ağustos 1988 olup terazi burcudur. Bu haberde Sitare Akbaş’ın daha önce oynadığı diziler, okuduğu okullar ve bilinmeyen özellikleri öğreneceksiniz.

Sitare Akbaş Kimdir?

06.08.1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen 32 yaşındaki güzel oyuncu arkadaşları arasında makbule olarak da bilinmektedir. İlk okulu İstanbul’da tamamlayan oyuncu konservatuvar mezunudur.

Son olarak rol aldığı İstanbul Sokakları dizisinde 55 kilo olan Sitare Akbaş şimdilerde 1-2 kilo almış olabilir. İnstagram’da yaklaşık 30 bin takipçisi olan ünlü oyuncu pek fazla paylaşım yapmamaktadır.

İlk defa Samanyolu TV’de yayınlanan Beşinci Boyut dizisi ile oyunculuk kariyeri başlayan Sitare Akbaş, sonraları yetenekleri ile dikkat çekerek başka yapımlarda da rol almaya başladı. Çoğumuz Akasya Durağı dizisini izlemiş ve orada Zeyno karakterini hatırlıyorsunuzdur.

Sitare Akbaş resimleri
Sitare Akbaş resimleri

İlk defa burada dikkatleri üzerine çeken oyuncu tabir yerindeyse ünlü oyuncularla birlikte çalışarak başarısına başarı katacak tüyoları öğrendi. İsterseniz Sitare Akbaş’ın rol aldığı dizilere birlikte göz atalım:

Sitare Akbaş Oynadığı Diziler

  • İstanbul Sokakları (2016)
  • Analar ve Anneler (2015)
  • Urfalıyam Ezelden (2014)
  • Dila Hanım (2012)
  • Akasya Durağı (2008)
  • Hakkını Helal Et (2007)
  • Vazgeç Gönlüm (2007)
  • Beşinci Boyut (N/A)

Ayrıca 2015 yılında çekilen 57 dakikalık Dram türündeki ADA filminde de rol aldı. Son oynadığı dizi ise İstanbul Sokakları olmuştu. Sürekli kendisine dizi veya film teklifleri gitmesine rağmen çoğunu kabul etmeyen oyuncunun gerekçesi ise kendisinden daha tecrübeli kimselerin olmadığı, eğlenmeyeceği ve bir şeyler öğrenmeyeceği yapımlarda olmak istemediğidir.

Sitare Akbaş’ın sosyal hesapları

Sitare Akbaş’ın instagram adresi @sitareakbas‘tır. Sizler de sen çal kapımı dizisi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken sitare akbaş ile alakalı yorumlarınızı sayfanın altındaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Sitare Akbaş, Sen çal kapımı oyuncuları arasında dikkat çekiyor!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!