Fatma Netflix dizisi ne zaman yayınlanacak? Fatma’nın Konusu!

fatma dizisi ne zaman
fatma dizisi ne zaman

Netflix’in en gözde yeni dizilerinden olan Fatma dizisi ile alakalı olarak en çok merak edilen konulardan bir tanesi de fatma dizisi ne zaman başlayacak sorusudur. Başrolleri arasında Burcu Biricik, Cansu Dere, Nihal Yalçın gibi isimlerin olduğu fatma dizisinin erkek başrol oyuncusu henüz bilinmese de dizi ile alakalı detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Fatma dizisi oyuncuları

Daha önce sizler için fatma dizisi oyuncuları ile alakalı detayları paylaşmıştık. İlk başta Cansu Dere’nin başrol olacağı kulislerde konuşuluyordu fakat bilginin yanlış olduğu Burcu Biricik’in Fatma karakterini canlandıracağı öğrenildiği zaman anlaşıldı.

İlk defa Fatma dizisinin kaleme alarak senarist listesine adını yazdıran Özgür Önürme, iyi bir giriş yapacağa benziyor. Yapımcılığını Başak Abacıgil’in üstlendiği diziyi kimin yöneteceği henüz bilinmiyor.

Burcu Biricik fatma dizisi
Burcu Biricik

Fatma dizisi ne zaman yayınlanacak?

Dizinin yayınlanma tarihi ile alakalı kulislerde konuşulan bilgilere göre Eylül ayının ikinci haftası konuşuluyor. Yeni sezonda yayınlanacak olan dizi Netflix’in 2021’de en çok izlenen dizilerden biri olacağa benziyor. Özellikle Burcu Biricik, Cansu Dere gibi isimlerin dizide olacak olması diziye ayrı bir hava ve heyecan katacaktır.

E tabi senaryo da önemli. Dizinin konusu bir kadının kocasını bulması için elinden geleni yapacağını, kadınların aslında ne kadar güçlü olduklarını ve tek başlarına istediklerinde her şeyi yapabileceklerini anlatıyor. Fatma, hapisten yeni çıkan kocasının kaçırıldığını öğrendiğinde tabir yerindeyse kafayı yiyecektir. Kocasını bulmak için zaman zaman kalp kıracak, zaman zaman da istemeden de olsa insanları öldürmek zorunda kalacaktır.

Fatma dizisi oyuncuları ve konusu
Fatma dizisi oyuncuları ve konusu

Fatma dizisi yorumları

Sizler de fatma dizisi ile alakalı öğrendiğiniz, bildiğiniz yeni bilgileri sayfanın altındaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Mesela henüz fatma dizisinin nerede çekileceği bilinmiyor! Bu konuda bilginiz varsa diğer takipçilerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Fatma’nın resmi facebook, twitter ve instagram sayfalarını da yorum alanından dilerseniz paylaşabilirsiniz.

Jodd Haber’de paylaşılan bütün Türk netflix dizileri için bağlantıya tıklayınız.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Fatma Netflix dizisi ne zaman yayınlanacak? Fatma’nın Konusu!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!