Ankara’da korona denetimleri arttı! Polisler tek tek kontrol ediyor..

ankara polis korona denetimler
ankara polis korona denetimleri

Jodd.net Yerel – Türkiye’de yeniden artan korona virüs rakamları Sağlık Bakanlığı olmak üzere birçok kurum ve kuruluşu da harekte geçirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tekrardan artan vakalar ile alakalı olarak her gün maske kullanımını hatırlatırken, virüsün henüz tam olarak bitmediğini gün be gün tekrar ediyor.

3200 TL’ye kadar para cezası

Birçok il valilikleri aldıkları kararlar doğrultusunda maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğunu vatandaşlarına bildirirken, sokakta maskesiz dolaşanlara 3200 TL’ye kadar ceza kesileceğini belirtti.

Ankara’da da emniyet güçleri hem vatandaşları uyarmaya hem de esnafları ziyaret ederek, denetimlere devam ediyor. Özellikle halka açık alanları, lokantaları, restoranları, cafeleri ve pastaneleri, şehiriçi otobüsleri, halk otobüslerini ve diğer mekanları da denetleyen güvenlik güçleri insanların sağlığı için uyarılarda bulundular.

Kurallara uymayan esnaflara ceza kesilirken vatandaşlar sosyal mesafe konusunda yeniden bilgilendirildi. Tüm gece boyunca süren denetimler bugün de devam edecektir.

ankara polis korona denetimler
ankara polis korona denetimleri

Fahrettin Koca hergün uyarıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, fırsat bulduğu her yerde virüsün henüz bitmediğini, hastalığın devam ettiğini dile getiriyor. 1 Haziran 2020’de başlayan normalleşme süreci öncesinde de uyarılarda bulunan Koca, çok dikkatli olunması gerektiğini, maskesiz, eldivensiz dışarı çıkılmamasını ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerektiğini söyledi, söylemeye devam ediyor.

Birçok ilde son günlerde artan vakalar, yeni bir korona dalgasının habercisidir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ankara’da korona denetimleri arttı! Polisler tek tek kontrol ediyor..
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!