Yüz Gençleştirme Estetikleri Nelerdir? Ameliyatsız yüz gençleştirme!

Estetik yüz gençleştirme ameliyatı
Yüz gençleştirme

Yüzünüzü daha güzel ve parlak göstermek için çeşitli sebeplerden ortaya çıkan estetik sorunlarını gidermek amacıyla estetik cerrahinin sunduğu çok sayıda estetik operasyon bulunuyor.

Yüzdeki hacim eksiklikleri, kırışıklıklar, göz torbaları veya gözaltı morlukları dahil hepsine estetik cerrahide size uygun bir tedavi seçeneği bulunmaktadır. Üstelik kişiye göre ameliyatlı ve ameliyatsız seçenekleri ile neler yaptırabilirsiniz?

Dudak Dolgunlaştırma Estetiği

Doğuştan ince dudaklı veya dudağınızda yapı bozukluğu olabilir. Bu sebeplerle hacmini kaybeden dudaklar estetik görünümünüzü etkiliyor olabilir.

Venüs tipi dudak dolgunlaştırma ile minimal oranlarda dolgu enjeksiyonu ile dudağınızı olması gereken orantıya şekillendirebilirsiniz. Bu yöntemin temelinde hyalüronik asit dolgusu veya yağ enjeksiyonu uygulamalarından faydalanılır. Dudağınızın alt ve üst bölümlerinin birbiriyle uyumlu hale getirilmesi dudağınızı oranlayacağı için olması gereken hale getirir. Bir başka uygulanabilir estetik ise konturları belirginleştirebilirsiniz.

Dudak dolgunlaştırma işleminin sonuçları anında görünür hale gelir. İşlemlerden hemen sonra günlük yaşantınızı hiçbir problem yaşamadan devam ettirebilirsiniz.

Ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemleri
Ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemleri

Kırışık Tedavisi Yaptırabilirsiniz

Yaş ilerledikçe doğal olarak kırışıklıklar artmaya başlıyor. Özellikle yüz ve boyun kısmındaki sarkmalar ve kırışıklıkların tedavisi ameliyatsız teknikler ve ameliyatlı teknikler ile tedavi edilebilmektedir. Bunun yanında Botoks ve dolgu enjeksiyonları teknikleriyle yüzünüzdeki kırışıklıkları azaltabilirsiniz hatta yok edebilirsiniz. Yüzün göz çevresi, alın ile kaş arasındaki mimik kırışıklıkları veya dudak çevresindeki gülümseme sebebiyle oluşan kırışıklıklar yok edilebilir.

Elmacık Kemiklerinizin Bulunduğu Bölgeleri Dolgunlaştırabilirsiniz.

Düz, içe dönük yanak yapısına veya sarkmış olan yanaklara sahip biriyseniz dolgu uygulaması yaptırabilirsiniz. Elmacık kemiklerinin çıkık hale getirilmesi için yanakta sarkma olup olmadığına bakılır. Eğer yanaklarda bir sarkma var ise yüz germe ameliyatına da ihtiyaç olabilir. Elmacık kemiğinin yapısı gen ile bağlantılı olduğundan kendiliğinden şişme veya düzelmesi düşük ihtimaldir diyebiliriz.

depresyon nedir
depresyon nedir

Kaş yapınızı Düzelttirebilirsiniz.

Yüzün en belirgin hatlarından birisi olan kaşlarımız estetik görünümün baş yapıtlarından birisidir diyebiliriz. Kaş düşüklüğü yaşlı, yoğun niteliğinde bir görünüme neden olur. Botoks enjeksiyonu ile kaşların kaldırıldığı gibi, daha genç ve enerjik bir görünümde sağlanabilir. Cerrahi teknikler ile kaş alınla birlikte yukarı kaldırılabilmektedir.

Editör: Sare Türk

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Yüz Gençleştirme Estetikleri Nelerdir? Ameliyatsız yüz gençleştirme!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!