Koray Çapanoğlu yaptığı mashup çalışmalar ile beğeni topluyor!

Koray Çapanoğlu
Koray Çapanoğlu

Jodd.net Magazin – Her hangi bir platformda ‘Life is life & Kandırdım’ veya ‘Bin in Japan & Aya Benzer’ coverları ile karşılaşabileceğiniz bir müzik adamıdır kendileri. Onlarca ödülü bulunan, kendisine ait albümler de çıkaran Koray Çapanoğlu, hak ettiği değeri göremiyor gibi. Youtube’da o kadar başarılı çalışmalara rağmen 9 bine yakın takipçisi bulunuyor.

Koray Çapanoğlu Kimdir?

1 Nisan 1975 yılında Adana’da doğan Koray Çapanoğlu, üniversite kariyerini tamamlamak üzere yavru vatan Kıbrıs’a giderek oraya yerleşti. Önce İşletme bölümünü okudu sonrasında da Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. Burada İngilizce eğitim de alarak, dilini geliştirdi.

Müzik ile olan uğraşı çocukluk dönemine dayanıyor olsa da KKTC’de profesyonel manada çalışmalara başlamış ve yine birçok kişinin katıldığı yarışmalarda dereceler elde etmiştir. Hatta kendisini Kanal D’de yayınlanan Kıbrıs Popstar yarışmasında elde ettiği birincilik ile de hatırlayabilirsiniz.

Koray Çapanoğlu resimleri
Koray Çapanoğlu resimleri

Koray Çapanoğlu’nun aldığı bazı ödüller

Bizim araştırıp, öğrendiğimiz kadarıyla bugüne kadar almış olduğu 13 ödül bulunuyor. Hepsini burada paylaşmak mümkün değildir fakat bazıları şu şekildedir:

  • 2004 yılında Kıbrıs Popstar 1.’lik ödülü
  • 1999 yılında 13. Kuşadası güvercin müzik yarışması finalistliği
  • 2011 yılında 50 binden fazla oyla nielsen music turkey anketinde en sevilen sanatçı ödülü
  • 2004 yılında halkın oylarıyla Kıbrıs’ta en iyi erkek sanatçı ödülünü aldı.

Instagram, Youtube, Facebook, Twitter veya farklı platformlardan, arkadaşlarınızın paylaştığı “Harika bir çalışma olmuş” videolarında görmüş olabilirsiniz. Pop ve Arabesk türkçe müzikler ile bir zamanlara damga vurmuş, Hit şarkıları harmanlayarak yeni neslin tabiriyle Mashup yapmaktadır. Kendisine ait albümleri de bulunuyor.

Mesela 2011 yılında Çok da umrumda albümünü çıkarmıştır. Daha sonra 2014 yılında “2” adında bir albüm çıkarmıtşır.  Bu albümde 7 şarkı bulunuyor ve satın almak veya varsa Amazon üyeliğiniz dinlemek için buraya tıklayınız.  Eğer Apple cihazınızdan telefonunuza indirmek istiyorsanız o vakit de şuraya tıklatmanız yeterli olacaktır.

Live is Life & Kandırdım Mashup

NOT: VİDEO TELİF HAKLARI NEDENİYLE KALDIRILMIŞTIR. DAHA FAZLA VİDEO ve MÜZİK ÇALIŞMASI İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.youtube.com/user/TheKoraycapanoglu

Başarılı sanatçının Youtube kanalını takip ederek, kendisine destek olabilir ve bir birinden güzel şarkılarını buraya dinleyebilirsiniz. Ayrıca Instagram (@koraycapanoglu) ve Twitter hesaplarından da dilerseniz takip edebilirsiniz.

Editör: Zeynep Kaplan

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Koray Çapanoğlu yaptığı mashup çalışmalar ile beğeni topluyor!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Çok güzel çalışanları var. Severek ve beğenerek takip ediyorum. Başarılarının devamını dilerim. Böyle sanatçılar varken bacağını göğsünü gösteren şarlatanlara kalıyor ortalık. Yazık.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!