Whatsapp Plus apk uygulaması güvenli mi? Virüs uyarısı yorumları

whatsapp plus apk indir
whatsapp plus apk

Jodd.net Teknoloji – Whatsapp plus apk uygulaması son zamanların en çok merak edilen android uygulamalarından biridir. Zaten Apple iPhone kullanıcılarının bu uygulamayı kullanma gibi bir şansları yok ancak android kullanıcılarının da çok dikkatli olması gerekiyor çünkü özellikle son zamanlarda artan whatsapp plus apk virüs yorumları insanları bu uygulamayı kullanmadan önce “güvenli midir” sorusunu sormaya mecbur bırakıyor.

Uygulamada virüs uyarısı alınıyor

Gerek mevcut Whatsapp uygulamasına getirdiği özellikler olsun gerekse görsel şıklık açısından oldukça esnek olan bu uygulama ile alakalı bazı kullanıcılar -ki sayıları artıyor- “PUP.Riskware.Wtaspin.GB” virüsü uyarısı aldıklarını ifade ediyor. Güvenli bir uygulama mıdır? Bu soruya cevap vermek oldukça güçtür fakat direkt olarak play.google.com üzerinden veya telefonunuzun Play Store uygulamasından indiremiyorsunuz.

Kişisel verileriniz tehlikede olabilir

whatsapp plus apk şikayetleri
whatsapp plus apk şikayetleri

O nedenle kişisel verilerinizin (fotoğraf, video, mesajlar, telefon numaraları, kredi kartı bilgileri vs..) başkaları tarafından kullanılması sizin için sorun değilse Whatsapp plus apk uygulaması indirip, deneyebilirsiniz. Ancak unutmayın ki programı indirdiğiniz ve kullanmaya başladığınız andan itibaren verileriniz güvende olmayacaktır.

Whatsapp plus apk yorumları

Her ne kadar android telefonlarda Play Protect özelliği ile uygulamalar taranıyor olsa da bu güvenlik duvarının aşılmayacağı anlamına gelmiyor. Aşağıda bazı kullanıcıların Whatsapp plus apk uygulaması ile alakalı paylaştıkları yorumları görebilirsiniz..

“Uzun zaman kullandım, memnun kalmıştım ancak artık sıkıldığımdan sildim, kullanmıyorum.”

“Beni engellemeselerdi iyiydi. Kullanıyordum ve gayet iyi bir programdı.”

“Arkaplanları, tasarımı istediğiniz gibi değiştiriyorsunuz. En güzel yanı da kendinizi gizleyerek, başkalarının sizi görmesini engelliyor olmanızdır.”

Whatsapp plus apk resmi bir uygulama değildir

Hatırlatma! Lütfen whatsapp plus apk uygulamasının Facebook veya Whatsapp resmi hesabı tarafından paylaşılmadığını unutmayınız. Facebook’un bu yönde bir uygulaması yoktur. SAyfanın altından whatsapp plus apk yorumları paylaşarak, fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Editör: Salih Yıldız

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Whatsapp Plus apk uygulaması güvenli mi? Virüs uyarısı yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!