Sudocrem cilt lekeleri kullananlar egzama kremi yorumları

En iyi pişik kremi yorumları
En iyi pişik kremi yorumları

Bebek pişik kremi olarak satışı yapılan sudocrem ile alakalı olarak son zamanlarda birçok kişi sivilceleri yok ettiği gerekçesiyle ciltlerinde kullanmaktadır. Bu bir egzama kremi değildir ama nemlendirmesi açısından egzaması olan kimseler de bu ürünü kullanmaktadır. İşe yarıyor mudur? Gelin bu sorunun cevabını birlikte kullanıcı yorumları arasında arayalım.

Sudocrem pişik kremi nedir?

Daha önce sizler için sudocrem bebek pişik kremi ile alakalı olarak nedir, nasıl kullanılır, insanlar bu ürün hakkında ne düşünüyor gibi konuların ele alındığı sudocrem kullananlar başlıklı konuyu yayınlamıştık. Dediğimiz gibi temelde bu ürün bebeklerin altlarını ıslattıkları zaman oluşan pişikleri gidermesi, cildi nemlendirerek, yumuşacık olmasına yardımcı olan bir kremdir.

Her ne kadar internette bütün cilt lekeleri için kullanılmaktadır, ben kullandım egzamam bitti şeklinde yorumlar olsa da efendim bu ürün bebek pişik kremidir. Ne hikmettir anlamıyoruz ancak internette bu ürün ile alakalı yapılan yorumları okuduğumuzda genel olarak bebeklerden ziyade, yetişkinler yüzlerinde çıkan sivilceleri gidermek için kullanıldığını görüyoruz. Olamaz mı? Elbette olabilir ama neticede bu bir bebek pişik kremidir.

Bebek pişik kremi yorumları
Bebek pişik kremi yorumları

Gayet tabi, ürünü üreten firma etiket üzerine Sudocream bebek pişik kremi ile birlikte tüm cilt lekeleri için kullanılması uygundur şeklinde bir tabir de kullanabilirdi. Fakat belli ki her cilt tipi için kullanılması uygun değildir veya her cilt lekesini gidermekte etkili bir ürün değildir. O nedenle kullanmadan önce lütfen kremin prospektüsünü iyice okuyunuz.

Sudocrem ile başka cilt sorunlarını çözebilirsiniz

Elbette sudocrem pişik kremi başka cilt sorunlarını da gidermeye yardımcı olabilir fakat büyük beklentilere girmek sizi hayal kırıklığına uğratarak, cebinizdeki paranın da gitmesine neden olabilir. Hoş böyle bir ürüne verilen para boşa gitmez, bir şekilde cildi nemlendirmek veya sivilceleri yok etmek için kullanılabilir ama en azından egzama gibi veya başka büyük cilt sorunlarını gidermek için aldığınızda umutlarınız suya düşebilir, size zaman kaybettirebilir.

Sudocrem kullananlar
Sudocrem kullananlar

Sudocrem sivilceleri yok ediyor mu?

Şimdi gelelim asıl konumuza. Bu kremi kullanara cilt lekelerinden, sivilcelerden kurtulduğıunu söyleyen insanlar mevcuttur. İçerisinde bulunan Lunolin ve çinko asit sayesinde deri üzerinde oluşan ve pişik adını verdiğimiz lekeleri ortadan kaldırdığından dolayı benzer şekilde oluşan sivilceleri de ortadan kaldırmaya yardımcı olabilmektedir. Fakat sivilcelerinden kurtulmak için satın alan birçok kişi işe yaramadığını ve sivilcelerin kaldığını söylemektedir.

Benzer şekilde egzama kremi olarak da kullananların olduğunu, birçok sitede yapılan yorumlardan anlıyoruz. Egzama hastalığı farklı bir cilt hastalığıdır ve doktorların sürekli olarak tavsiye ettiği şey cildin nenli tutulması gerektiğidir. Eğer sizde egzamadan şikayetçiyseniz sudocrem pişik kremi kullanarak, cildinizi nemli ve yumuşak tutabilirsiniz. Ancak yeniden hatırlatmak istiyorum ki sudocrem egzama kremi değildir. Kullandığınızda %100 işe yarayacaktır diye bir kaide de bulunmamaktadır.

Sudocrem kullanıcı yorumları
Sudocrem kullanıcı yorumları

Sudocrem kullananlar

Değerli jodd.net ziyaretçisi! Sizler için hazırlamış olduğumuz sudocrem nedir başlıklı yazımızda insanlar ürün ile alakalı görüşlerini paylaşmaktadırlar. Siz de dilerseniz bu haberimizde dilerseniz de diğer haberimizde paylaşılan yorumları okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Yahut da kullanım memnun kaldıysanız, şikayetleriniz varsa yine yorum bölümünden sudocrem şikayetleri ve önerileri de paylaşarak, başkalarına yardımcı olabilirsiniz.

Sudocrem eczanede satılıyor mu?

Genel manada sudocrem yorumları değerlendirdiğimizde, insanların memnun kaldıklarını, bebeklerin pişiklerinin hemen geçtiğini ve ödedikleri parayı hakettiklerini söylediklerini görüyoruz. Eczanelerden satın alabileceğiniz sudocrem pişik kremi satış fiyatı ise ortalama 20 TL’dir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Sudocrem cilt lekeleri kullananlar egzama kremi yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!