Nutrawell Hakkında Bilinmesi Gerekenler

nutrawell slimpack kullananlar
nutrawell slimpack kullananlar

Nutrawell nedir? Bu haberimizde nutrawell slimpack kullananlar, ürün hakkında şikayetleri ve yorumları paylaşmaktadırlar. Çağımızda görülebilen ve önemli sorunlar arasında değerlendirilen fazla kilo sorunu için birbirinden farklı birçok çözüm yolu üretilmiştir.

Nutrawell slimpack nedir?

Nutrawell ilacı da bu çözüm yollarından biri olarak sunulmaktadır. Zayıflamak konusunda yardımcı ürünler sınıfına giren ürünleri imal eden bu firma aslında ilaç ismi değildir, ilacı ve çeşitli yan ürünlerini üreten firmanın adıdır.

Firma kalori oranları kısıtlanmış olan ürünlerin üretimini yapmaktadır. Nutrawell tarafından piyasaya sürülen ürünlerin satışı eczaneler tarafından yapılıyor. GMP olarak bilinen standartlara uygun olarak üretim yapılmaktadır.

Ayrıca ISO 22000 ve gıda güvenirliliği sunan helal gıda sertifikaları bulunmaktadır. Ürünler koruyucu maddeler ve gluten içermemektedir. Kısacası firma ürünleri için yüksek kalite standartlarının garantili olduğunu iddia etmektedir.

Nutrawell zayıflama ürünü slimpack

Nutrawell tarafından sunulan ana zayıflama ürünü Slimpack adıyla sunulmaktadır. Slımpack hakkında sorulan bazı sorular şunlardır;

Slimpack’i çocuklar da kullanabilir mi?

13 yaş ve daha büyük bireyler için gıda ürünü sınıfında değerlendirilir. Kilo sorunu olan çocuklar için uzman doktora başvurmalısınız

Nutrawell ürünü slimpack gebeler ve emzirme döneminde olanlar için uygun mu?

Belirtilen dönemlerde anne adayları ve anneler ekstra enerjiye gereksinim duyarlar. Bu nedenle kullanılması çeşitli problemlere neden olabilir.

Erkekler ve kadınların kullanım farlılıkları var mı?

Başlangıçta aynıdır ama sonrasında değişebilmektedir. Çünkü alınması gereken kalori ihtiyaçları değişebilmektedir. Devam için önerilen değerler değişebilmektedir.

Sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verilir sorusunun cevabını merak ediyorsanız aşağıdaki görsele tıklayarak 1 ayda 8 kilo verme başlıklı haberimizi okuyabilirsiniz.

1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi
1 ayda 8 kilo diyeti

Nutrawell kullanıcı yorumları

Eğer siz de nutrawell slimpack zayıflama ürününü kullananlardan biriyseniz, sayfanın altında bulunan kullanıcı yorumları bölümünden görüşlerinizi dile getirebilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Nutrawell Hakkında Bilinmesi Gerekenler
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!