Slimfit cleantox nedir? Ne işe yarar? Cleantox kullananlar

slimfit cleantox kullananlar
slimfit cleantox kullananlar

Slimfit cleantox kullananlar – Formunu korumak amacında olanlar için üretilmiş ürünlerden biridir. Slim fit Cleantox bu açıdan değerlendirilirse çeşitli bitkilerin ve meyvelerin belirli oranlarda bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş bir üründür. Kısaca bitkisel karışık çay da diyebilirsiniz.

Ürün lezzetli bir tür zayıflama çayıdır.  Çayın içeriğinde katkı maddeleri ya da renklendiriciler bulunmamaktadır. Çayın kalori değeri sıfır olarak belirtiliyor. Kalori değeri kısıtlanmış gıda ürünleri sınıfına girer.

Slimfit Cleantox 18 aminoasit, 24 vitamin ve mineral içermektedir. Ayrıca lif kaynağı yani prebiyotik ürün özelliğine sahiptir. Koruyucu maddeler içermemesi önemlidir.

slimfit diyeti yapanlar
slimfit diyeti yapanlar

Slimfit cleantox nedir?

Tamamen doğal ürün olan ürün hap değildir ve ilaçların kullanımına etki etmemektedir. Yine de eğer sizde kronik bir hastalık yahut da kullanmamanız gereken maddeler varsa ürünün içeriğini okuyarak, doktorunuza danışınız.

Ne kadar süre cleantox kullanmalıyım?

Diyet programının uzun süre kullanımı uygun mu: Türkiye, ABD ve Avrupa Birliği gıda yönetmeliklerine uygun olduğundan uzun süreli kullanımı sorun olmaz.

Şeker hastaları kullanabilir mi?

Slimfit Cleantox diyeti şeker hastaları için uygun mu : Tip 2 diyabet hastaları için uygundur. Tip 1 şeker hastaları insülin kullanmak zorundadırlar. Bu nedenle doktor tavsiyesi şarttır. Lütfen doktorunuzdan onay almadna kullanmayınız.

Emziren kadınlar kullanabilir mi?

Emzirenlerin kullanması: Slimfit Cleantox içeriği mama içeriği ile aynı olsa da kalorisi kısıtlandığı için doktor önerisi gereklidir. Slımfıt ürünün ilaç ya da hap olmadığı belirtilmişti. Direkt olarak bebeğinize etki edeceğinden kullanılmaması tavsiye edilir.

Cleantox kullanıcı yorumları

slimfit ürünleri kullanıcı yorumları
slimfit ürünleri kullanıcı yorumları

Diyet için kullanılan programın 3 haftaya kadar uzaması olasıdır. Belirtilen süreden daha uzun süre slim fit cleantox kullanımı konusunda mutlaka doktora danışılması gerekir. Tek başın kilo kontrolü sağladığı düşünülmemelidir, diğer gıda ürünlerinin de diyet sürecindeki etkileri olduğu unutulmamalıdır.

Sayfanın altında bulunan kullanıcı yorumları bölümünden, ürün ile alakalı şikayetleri & önerileri okuyabilirsiniz.  Ayrıca medikal akademi tarafından yayınlanan kısa sürede kilo vermek için öneriler başlıklı yazıyı okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Recep Uysal / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Slimfit cleantox nedir? Ne işe yarar? Cleantox kullananlar
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Arkadaşlar gözünüz kapalı bir şekilde bu ürünü kullanabilirsiniz. Hem hafif hem de tok tutuyor. Kilo kaybetmeniz kaçınılmaz olacaktır ancak sağlık sorunlarınız varsa karışmam, bilemem.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!